perjantai 17. elokuuta 2012

Liljat ruohikossa

Nettiä selaillessani löysin amerikkalaisen kangaskaupan sivuilla ihanaa liljakangasta. En ole aiemmin juurikaan tilannut nettikaupoista mitään,mutta nyt päätin kokeilla. Kaikki sujui yllättävän hyvin ja kun tilaus jäi pieneksi ei mitään tulleja tai alveja tarvinnut maksaa.


Kahden paneelin kankaasta tuli melkoisen kantikas, mutta en toisaalta halunnut pilkkoa ruutuja. Joten ompelin ruudut uudelleen yhdistämällä eri värisiin reunoihin. Hieman järjestelin kuvioita myös.
Oli jännää kuinka työn värisävyt korostuivat aina sen mukaan minkävärisillä reunoilla sitä teki. Näin räikeät värit tarvisivat rauhoittavaa reunaa ja varastostani löytyikin ruohokangas.

Työssä tarkoituksella yhdistelin eri vihreän sävyjä, samoin punaiset ovat eri sävyjä. Ja mielestäni se oli hyvä ratkaisu.

Pikku hiljaa tämä bloggerikin alkaa sujua!

8 kommenttia:

 1. Oi, Liljat ruohikossa, on kyllä tosi kaunis!

  VastaaPoista
 2. Hyvä idea pitää kuvat ehjinä, tästä saa itselleenkin vinkkiä miten ne hyllyllä vuosia asustelleet "ihanat" kankaat voisi laittaa tilkkutyöhön.

  VastaaPoista
 3. Ihania Liljankukkia , tosi iloinen työ.

  VastaaPoista
 4. Hieno...minä kun en saa ikuna liljoja kasvamaan niin tässä onkin hyvä vaihtoehto :)

  VastaaPoista
 5. Symmetrinen sommitelma, vaikeilla väreillä oikein onnistunut. Minulle kävi toisen blogini kanssa vuodatukset, onnistuin kadottamaan itse kuvani :)

  VastaaPoista
 6. Upeat kuviot kankaassa, upea työ! Hyvät värit valitsit välikaitaleisiin.

  VastaaPoista
 7. Voi kun nämä sinun työsi ovat upeita... todella ihana... KAUNIS !

  VastaaPoista