perjantai 14. syyskuuta 2012

Teddies

Innostuin pitkästä aikaa tekemään nalleja. Vuosia sitten tein n. 50, ne istuivat divaanilla, kunnes koirani valtasivat divaanin ja nallet saivat kyytiä. Nyt mielessäni oli ruudullisesta fleecestä n. 35cm teddy. Ja kuinka ollakaan löysin heti ale-korista vihreän ruudullisen fleecen-huovan ja hyvän tähän tarkoitukseen.

 
Hieman värit laimenevat kuvassa. Kavereiksi tein muutaman erilaisen varastoistani löytyvistä kankaista. Kiva kokeilla minkä näköisiä eri värisistä ja eri kankaista nalleista tulee.
 
 
Vaikka olen aikoinaan kerännyt mapillisen nallen kaavoja, oli tosi vaikea löytää hyvä nallen kaava. Näissäkin on huomauttamista ja sitä täydellistä kaavaa en löytänyt mistään. Kirjaston kirjat kävin kaikki läpi, samoin netin, ja ei vaan löytynyt.
 
 
Yllä olevassa kankaassa on koirankuvia! Mutta valmiissa työssä niitä tuskin huomaa.

 
Tämä nalle on ruusuista tehty!

 
Suosikkikankaakseni tuli tämä suuria liljoja ym. kukkia sisältävä fleece. Herkulliset värit.


 
 
 
 

11 kommenttia:

 1. Herkullisia nalleja. Ruusunalle on nätti ja erityisesti tykkään tosta vihreeruudullisesta nallukasta.

  Laitoin sulle meiliä siitä poikien patjasta...

  VastaaPoista
 2. Suloinen katras ja ihania kankaita. Minä olen jo kauan haaveillut oman nellen tekemistä.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania !
  Mutta minun suosikkini on nuo vihreäruutuiset.
  Ja kaava näyttää niin hyvältä.
  Eihän noista raaski luopua :))

  VastaaPoista
 4. Vau, hieno nallevalikoima. Pitäisi itsekin...

  Viikonloppuja.

  VastaaPoista
 5. Suloisia nalleja! Olen myös aina halunnut tehdä itse nallen, mutta kun ei ole ollut niitä hyviä kaavoja, enkä tiedä osaisinko?
  Käyn usein täällä blogissasi katselemassa ihania töitäsi, mutta aina on vaan jäänyt kommentti kirjoittamatta, nyt nallet innostivat! t.Maire G

  VastaaPoista
 6. Ruutunalle iskee suoraan sydämeen kuvan välityksellä.

  VastaaPoista
 7. Nyt kun siirryit pois vuodatuksesta, tulee harvemmin vierailtua. Mutta sitten tuleekin kerralla ruudun täydeltä ihanuuksia!

  VastaaPoista
 8. No voi hyvänen aika! Yhtäkkiä tekaisit kuusi nallea, tuosta vain! Kivan näköiset tuli fleecestä - en ollut ajatellut, että sitä voisi tällaiseen käyttää. Minulla on pari palaa lapsekkaan kuvioista fleeceä, pitäisiköhän tekaista nalle itsekin..? Mitä kangasta käytit heidän jalkapohjiinsa?

  VastaaPoista
 9. Kylläpäs on kivan näköinen nalleporukka:) Edellisessä kirjoituksessa olevat isäntämiehet rouvineen ovat kyllä mainioita:)Hienoja!

  VastaaPoista
 10. Voi että on ihanan näköistä porukkaa.

  VastaaPoista
 11. Tosi kiva nallemalli, suloiset töpspjalat!
  Itse olen tehnyt kaikki nalleni antiikkinallen kaavalla, mutta muusta kuin antiikkiteddykankaasta tehtynä niistä tulee surkean ruikkuja. :o(
  Mutta ihan rakkaita ovat silti! ;o)

  VastaaPoista