lauantai 5. tammikuuta 2013

Apua

Nyt tuli iso pulma. En saa millään kuvia ladattua omasta arkistostani tänne blogiin. Siis kuva-painikkeesta yhteys omalle jgp-kuvakansioon ei avaudu.
En osaa enää tehdä mitään, olen kokeillut kaikkea.
Osaisiko joku neuvoa?

Kvilttaaja: tosi paljon kiitoksia avusta. Näyttäisi kuitenkin että levytilaa on paljon jäljellä. En ymmärrä tätä.

6 kommenttia:

 1. Mulla oli sama ongelma ja en tiedä miksi? Kuvien lähetys suoraan bloggeriin kyllä onnistui.

  VastaaPoista
 2. Olisikohan levytilaongelma. Katso http://kvilttaaja.blogspot.fi/2012/11/blogger-ja-levytila.html. Lue myös kommentit. Mulla toimii kuvien lisääminen ihan normaaliin tahtiin eli ei voi olla järjestelmän virhe.

  VastaaPoista
 3. Sama ongelma minullakin. Levytilaa on minulla kuitenkin jäljellä, kun olen pienentänyt kuvat. Mutta kun kuvaa on lisäämässä, niin näkyy vain valkoinen lätyskä eikä ole sitä kuvan lisäyspalkkia ollenkaan. Olen kyllä niin toope, ettten tajua noista mitään... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin on minullakin, enkä löydä virhettä.

   Poista
 4. Mikä käyttöjärjestelmä, mikä selain? Mulla on Mac OS 10.8 ja Firefox selain 17.0.1 ja kaikki toimii normaalisti. Laitoin dropboxiin äsken tekemäni kuvan, jossa olen valitsemassa kuvaa blogiin https://dl.dropbox.com/u/42282884/Screen%20Shot%202013-01-06%20at%2010.29.16.png .

  VastaaPoista
 5. Tosi monella tuntuu olevan sama ongella päällä. Toivottavasti vika ratkeaa. Mulla toimii bloggeri ihan normisti. Sori.

  VastaaPoista