sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Pussukkatehdas käynnissä... ongelmista huolimatta

Monien, monien tuntien taistelu kuvaongelmien kanssa päättyi siihen, että lataan kuvia picasan kautta. Yritän saada tämän nyt postaukseen. Levytilaa on vaikka miten paljon, mutta kuvat eivät vaan lataannu omalta koneelta bloggeriin.

Innostuin kokeilemaan decupage-tekniikkaa kankaalle. Jossain olen nähnyt tekniikkaa käytettävän erilaisissa töissä ikään kuin kankaan painokuosina.

Valitsin pohjakankaaksi pellavan. Kuvat laitoin pitsikehyksiin.

 
(Nyt sain kuvia näkyviin Picasan kautta! Aluksi ei toiminut sekään.)
 
 
 
 
 
Mielestäni nämä kuvat on epäselvempiä kuin aiemmin lataamani. En osaa sanoa miksi. Suurennuskaan ei toimi joka kuvassa, toisessa toimii, toisessa ei! 
 14 kommenttia:

 1. Kauniita! Noista saisi vallan ihania tyynynpäällisiäkin!!

  VastaaPoista
 2. Näyttävät kauniilta. Ihan vieras tekniikka minulle.

  VastaaPoista
 3. Todella ihania, en ole tiennytkään, että tekniikkaa voi käyttää kankaallekin.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania! Nuo kukat ovat niin käsinkosketeltavan aidon näköisiä! Jaaaa! Pellavakankaasta vielä!
  Kuten huomaat olen aivan haltioissani näistä!
  En myöskään tiennyt, että tätä tekniikkaa voi käyttää myös kankaalle. Miten?

  VastaaPoista
 5. Kivoja pussukoita ja kauniita kuvia. Kuvasi kyllä suurenevat erikseen katseltuina, joten ei siinä ongelmaa.

  VastaaPoista
 6. Moikka vaan Vekki! Ahkera olet taas ollut. Kuvien lataus: Uskonpa muidenkin kohdanneen saman pulman. Jouduin myös lataamaan kaksi viimeisintä kuvia sisältänyttä postausta Picasan kautta.
  Jossain blogissa kehotettiin päivittämään Java-ohjelma. Monimutkaiseksi menee jos tänä automaation aikakautena pitää vielä tietokone-ekspertiksi ryhtyä.
  Toivotaan nyt ettei käy kuten vuodatuksessa...

  VastaaPoista
 7. Kauniit tyynynpäälliset. Miten ne kuvat lisätään sinne picasaan? Jos ei tästä muuta seuraa,niin ainakin aivovoimistelua:D

  VastaaPoista
 8. Kauniita pussukoita, aherrus on kannattanut:) Ja tuo pellava, aah!

  VastaaPoista
 9. Todella kauniit tyynyt pellavan on aina upea. Tuo kankaalle tehtävä decupake-tekniikka on uutta minulle jälki on ihanaa. Noita kuva ongelmia on ollut täällä vähän jokaisella ja aina ovat keksineet kuinka taas pelittää. Yksi valitti ongelmaa ja päivitteli ilman kuvia jonkin aikaan ja sitten itsestään alkoi taas toimimaan.

  VastaaPoista
 10. Ihania! Orvokit varsinkin.. lempi kukkkia nääs :> Eikös tuolla tekniikalla tehdyt kestä käsinpesun? Minäkin yritin ladata kuvia blogiini ja se ei onnistunut lainkaan. Onko se picasa turvallinen ladata koneelle? meillä nimittäin herjaa kaikista latauksista, tuo virustentorjunta siis!

  VastaaPoista
 11. Onpas hyvän näköistä jälkeä ♥

  VastaaPoista
 12. Kokeileppa mennä blogiisi Google Crhomen kautta. Minä menen blogiin aina sen kautta eikä mitään ongelmia ole ollut niin kuvien siirrossa kuin kirjoituksessakaan. Muutkin ovat saaneet avun siitä.

  VastaaPoista