tiistai 8. tammikuuta 2013

Teddypussukka

Tuo pussukka sana ei kuulu mitenkään mielisanoihini, mutta parempaakaan ei taida olla. Toilettilaukku, vielä hirveempi. Beauty Box, aivan hirvee. Olkoon pussukka.

Tehtaastani valmistui  nyt Teddyn kuvalla pussukka. Tämäkin kuuluu Decupage-kokeiluuni. Pohjakangas on turhan valkoinen ja ei oikein hyvä tässä, mutta kokeilussa olikin lähinnä tuon ison kuvan kiinnittyminen. Ja se toimi hyvin ja helposti.  Kokeilin kevyttä pesuakin ja hyvin pysyi kuva kiinni.

 
 
Decupage-liimalakkoja on useita erilaisille materiaaleille. Muistelen nähneeni lakkaa posliinille, lasille, puulle ja varmaan on muitakin.
Kiva tekniikka tehdä vähän erilailla ja serviettejähän on pilvin pimein.
 
* * * *

 
SUURKIITOS teille kaikille, jotka autoitte kuvaongelmassani. Saan nyt jotenkin kuvia ladattua, mutta hartaasti odotan, että saisin vanhan systeemin takaisin!!
 
 


4 kommenttia:

 1. Näyttää niin kivalta, että tekisi mieli myös kokeilla!Kun muilta töiltään kerkeisi, mutta pitää lisätä listalle "ehdottomasti kokeiltavat".

  VastaaPoista
 2. Hauskoja ovat :)

  Minun inhokkisanoihini kuuluvat kvartaali ja peruskaura, mutta onneksi niitä ei tarvita käsitöissä :D.

  VastaaPoista
 3. Ihania on ja mun on pakko tehdä edes yksi itselleni. En voi tehdä lahjaksi kun en osaa ommella vetoketjua kauniisti. Minulle tämän päivän sanojen kirjossa on lukematon määrä inhoittavia sanoja ja ne ovat jotenki vain keksittyjä muka hienoja.

  VastaaPoista