lauantai 9. helmikuuta 2013

Kevään kukkia

Näin kevään korvalla ja Pääsiäistäkin odotellessa innostuin tekemään paperista kukkia. Yritin metsästää joka paikasta ennenvanhasta kreppipaperia, mistä pystyi tekemään kaikkenlaista. Vaan eipä löydy. Sen sijaan löytyi nk. kreppipaperia, mikä ei kestä kunnolla edes koskemista, kun repeää jo palasiksi. Voihan harmit sentään.

 
Silkkipaperista tein pionin ja vaikkapa pelargonin. Hieman tässä kyllä mielikuvitusta tarvitaan, mutta kukkia kumminkin. Lehdet tein siitä onnettomasta nk. kreppipaperista ja loput menikin roskikseen.
 
 
 
Tulppaani on kevään kukka, ehdottomasti!
 
Narsissit kuuluvat myös Pääsiäiseen.
 
 
Lumpeen kukka ja Pääsiäiskranssi. Koristelua voi täydentää tietysti.
 
Hyvää viikonloppua kaikille!
 
 
 
 

11 kommenttia:

 1. Ihania kukkasia. Eivätkä lakastu : )

  VastaaPoista
 2. Niin ne ajat muuttuu ja materiaalitkin. Tekotavatkin muuttuvat, on valmiina jos jonkinlaisia tarvikkeita. Työsi tuovat mieleen lapsuuden keväät ja äidin kukkaset, joita hän mielellään värkkäsi. Narsissi tehtiin pahvin ja paperin yhdistelmästä elävään oksaan. Tulppaanit ovat sinullakin samaa mallia.

  VastaaPoista
 3. Hienoja, luulin tuota pionia ensin oikeaksi :) Minullakin olisi lapsuudesta hyvä ohje narsissiin, vaan kun ei ole sitä kreppipaperia :(

  VastaaPoista
 4. Voi että ovat ihania. Minullakin on varmaankin silkkipapereita. Pitääkin kokeilla osaisinko askarrella.

  VastaaPoista
 5. Kauniita jokainen! Silkkipaperia pitänee kokeilla...

  VastaaPoista
 6. Ihania kukkia. Monta tosi hyvää tuotetta on lopetettu muka vähäisen kysynnän vuoksi. harmitta kun olisi tarvinnut.

  VastaaPoista
 7. Onpas ihana tuulahdus keväästä ja kesästä. Tässä lumen paljoudessa kukkasi ilahduttavat kovasti. Kauniita joka ikinen kukkasi. Todellakin ennen oli kyllä kreppipaperi vielä toimivaa tavaraa, äitini joulukuusessa oli vielä vuosi sitten ainakin 40 vuotta vanha punainen kreppipaperista tehty kello, tosin vähän jo haalistunut

  VastaaPoista
 8. Onpas ihana tuulahdus keväästä ja kesästä. Tässä lumen paljoudessa kukkasi ilahduttavat kovasti. Kauniita joka ikinen kukkasi. Todellakin ennen oli kyllä kreppipaperi vielä toimivaa tavaraa, äitini joulukuusessa oli vielä vuosi sitten ainakin 40 vuotta vanha punainen kreppipaperista tehty kello, tosin vähän jo haalistunut

  VastaaPoista
 9. Hei Vekki!

  Osuin tänne Vaari kutoo -blogista. Hienot on kukat! Olen tässä juuri kaivanut esiin virpokukkapaperit... Tiimarin kreppipaperi oheni pari vuotta sitten lähes käyttökelvottomaksi. Kunnon kreppipaperia saa esim. Hobbypointista, ehkä myös Askarellistä ja Sinellistä. Laatuja on kaksi "normaali" ja tuhti - tuhdimpi kulkee nimellä floristinpaperi.

  Laitapa tänne poiniohjeet! Tuollaista en vielä osaakaan. :)

  VastaaPoista
 10. Myydään edullista ja laadukasta kreippipaperia , sitä paksumpaa, 180 g /rulla, kysy lisää Pääkaupunkiseudulla, tai postitse, tilaaja maksaa postituskulut, kysy lisää oksana_fi@yahoo.com.

  VastaaPoista
 11. Myydään edullista ja laadukasta kreippipaperia , sitä paksumpaa, 180 g /rulla, kysy lisää Pääkaupunkiseudulla, tai postitse, tilaaja maksaa postituskulut, kysy lisää oksana_fi@yahoo.com.

  VastaaPoista