torstai 21. helmikuuta 2013

Onko tämä...?

Kaikki on vaiheessa. Ja suurin käsitöiden viivyttäjä on tämä:

 
Reilusti yli 1000 sivua! Järkäle. Mammutti todella. Mukaansatempaava ja elettyä. Mahtava.
 
Jokaisen eläkkeelle siirtyneen olen kuullut manailevan kun aika ei riitä mihinkään. Mikä siinä on, vaikka miten tekisi, niin aina aika loppuu kesken.  Niin on käynyt minullekin. Viikot täyttyvät menoista ja ohjelmasta. On aina KIIRE!
Vai onko tämä vain sitä, ettei saa aikaiseksi, vauhti on hiljentynyt vai saamattomuuttako.
Voitaisko lisätä muutama tunti päivään!
 
 
 
 
 
 

8 kommenttia:

 1. Minullekin sopisi varsin hyvin tuntien lisääminen päiviin:)

  VastaaPoista
 2. Juupa se olisi kyllä tarpeen, että vuorokaudessa olisi enemmän tunteja, onpa mahtava mammuttimainen kirja!

  VastaaPoista
 3. Tällainen töissäkävijä toivoisi mieluummin viikonloppuun yhtä päivää lisää...

  VastaaPoista
 4. Aina kun on harrastus tai työmeno, aika ei riitä ihanille tekemisille kotona. Sanoinkin tässä ystävälleni, jotta olisi kiva kun kursseja pidettäisiin päiväsaikaan. Nytkin tulin nukkekurssilta väsyneenä, neljättä tuntia siihen meni ja eikun nukkumaan.

  VastaaPoista
 5. Moi, ehkäpä kiire tulee siitä kun vuosien varrella kertyneet tekemismahdollisuudet avautuvat. Toisaalta nyt kaikki on yksittäisinä korvaamassa kokonaisvaltaisen työn vaatimaa aikaa ja runsaus onkin vaikeammin hahmotettava asia.
  Kun tässä totuttelen tulevaan vielä, en vielä ole kiirettä kohdannut. Toki tulee enemmän tavattua läheisiä ja siihen sitä aikaa aina hieman ripsahtaa.

  VastaaPoista
 6. Yleensä vapaalla ollessa tulee tehtyä mieleisiä hommia ja niissä aika kuluu nopeammin kuin töissä. Minusta on hienoa, että ei tule aika pitkäksi eikä jää tuijottelemaan tylsyyteen eläkkeellä :D.

  VastaaPoista
 7. Aikaa on välillä vaikea hahmottaa järkevästi... Välillä on touhua ja taas välistä laiskottaa, eikä saa mitään aikaiseksi. Harrastukset kodin ulkopuolella ovat todella tärkeitä. Minäkin justiinsa latasin kuuntelukirjan itselleni laitteeseen.. tekniika vaan menee välillä opetteluksi. Mukavia lukuhetkiä :D

  VastaaPoista