torstai 23. toukokuuta 2013

Ekopuput

Pellavaisesta ekovillasta tein kaksi pupua. Tein näitä jo ennen joulua, mutta kivaa mallia on kiva tehdä.Puput on tehty melko paksusta ekovillasta. Kaivoin 70-luvun Singer-rutkuni esiin ja sillä oli helppo ommella todella murustavaa ja rouheata, puristettua pellavaa. Muilla koneilla en uskaltanut hommaan ryhtyä, koska edellisellä kerralla olin rikkoa koneeni. Neulat tylstyy, sakset myös, mutta ekovilla on niin mukavan rustiikkista ja varsinkin luonnoneläimissä.

 
 
Viikset puuttuu, mutta en millään keksinyt miten ne saisi kivasti kiinnitettyä.
Malli löytyy jostain ikivanhasta Askartelulehdestä.

9 kommenttia:

 1. Hellyyttävät puput. Näihin komiuloitteisiin pehmoeläimiin verrattuna trapunton tekeminen on lasten leikkiä. Mihin laitat kaikki nukkesi ja eläimesi? Rakennatko eläintarhaa?

  VastaaPoista
 2. Hienot puput,materiaali sopii hyvin eläimiin.Tuosta viiksien kiinnityksestä,että voisiko pistää poskesta poskeen läpi langan tai mistä nyt haluat viiksien alkavan, ja siitä jäisi molemmille puolille viikset ja solmut posken puolelle.Voi kuinka minä neuvon sinua joka kyllä osaat, mutta itse olen tehnyt niin.
  Kysympä sinulta oletko lisännyt kärhöjä pistokkaista? Leikkasin juuri pätkiä laitoin veteen ja sitten multaan josko alkaisivat kasvamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä ole minulla kokemusta kärhöjen kasvatuksesta ollenkaan. Yritin kovin ja joka kerta epäonnistuin. Sitten luovutin.

   Poista
 3. Ihanat pupuset ja tykkään tuosta rouheudesta.

  VastaaPoista
 4. I-ha-nat puput! Todella symppiksen näköiset. Hyvä sinä!

  VastaaPoista
 5. Nämä ovat kivoja ja materiaali kuvissa katsoen karheanhoukuttava.

  VastaaPoista
 6. Nämä ovat niin SUPER-IHANIA ♥ Viiksien kanssa minäkin olen huomannut ongelmia. Yksi keinohan olisi pistää siimaa poskesta poskeen pään läpi, mutta lapset ainakin kiskoo ne heti pois :) Sitten kun hyvän keinon keksit, niin kerrothan minullekin =)

  VastaaPoista