torstai 2. toukokuuta 2013

Vapun jälkeinen shopping-tour

Blogivierailuni (anteeksi hän, jonka blogia en enää löytänyt kiittääkseni) antoi vinkin Wexler kangaskaupasta Lahdessa (Vesijärvenkatu 32). Sinnehän lähdin tekemään tutustumiskäynnin ja kyllä kannatti! (Kurkkaa esim. http://toolontilkkupaja.blogspot.fi/search?updated-min=2013-01-01T00:00:00%2B02:00&updated-max=2014-01-01T00:00:00%2B02:00&max-results=5 )

Kaupan facebook-sivuilta otin muutaman kuvan, koska niin kuin usein, kamerani unohtui keittiön pöydälle. Aivan ihana kauppa, missä menee ihan pyörryksiin, kun kaikki on niin kivoja.

 
 
 
Matka jatkui Vääksyyn. Aivan keskustassa sijaisee aarreaitta Lauran Kauppa. Ihanassa sekamelskassa tekee joka silmäyksellä "löytöjä". Kankaista, vaatteista, rautaesineistä, ja vaikka mistä. On ruukkuja, vanhaa, uutta, pitsiä, narua loputtomasti tavaraa.
 
 
 
 
 
Kaikki kuvat ovat Lauran kaupan facebook-sivuilta ja näyttävät vain pienenpienen osan tarjonnasta.
 
Ja niinhän siinä kävi nytkin, että joka paikasta jotain jäi minunkin kassiini. Ostin Lauran kaupasta aivan ihania rautaisia lintuja. (ja nyt on kamerakin saatuvilla ;);) Lauralta sain myös piparmintun tuoksuisen pelargonin taimen.
 
 
Wexler-kankaista sitten myöhemmin.
 
 

10 kommenttia:

 1. Onko se se Laurankauppa sellaisessa vaaleassa puutalossa ? Aikoinaan oli kukkakauppa ja pikkuhiljaa myös antiikkokirppari ,jos on sama muistan ihana paikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan on sama kauppa, koska antiikkia oli nytkin siellä ja kukkia.

   Poista
 2. Arvaan että olet ollut ihan haltioissasi!

  VastaaPoista
 3. Tällaista reissu voisi itsekin harkita...

  VastaaPoista
 4. Eiiiiii, ei tämmösiä saa näyttää! ;D

  VastaaPoista
 5. Pirjo&Purjo julkaisivat muutama pv sitten blogissaan kuvan Wexleristä - siinä oli seinällä ihan meidän kuistin tapetti - kankaana. Nyt kun näin lisää kuvia, alkaa vahvistua pakkomielle: PAKKO PÄÄSTÄ! :o)
  Varsin houkuttelevalta näyttää tuo vääksyläinenkin! Kesäretkelle...

  VastaaPoista
 6. Wexlerissä käyneenä (olin siellä Töölön Tilkkupajan Soilen kanssa) voin suositella! Upea valikoima, vaikka kuinka paljon käsityöpuuvilloja, ei ikäviä kankaita, kohtuuhinnat. Nyrjähdin suorastaan.

  VastaaPoista
 7. Kyllä on kauniita tavaroita vaikea olla ostamatta mitään. Minulla on samanlainen rautainen lintu,ostin sen Keskiseltä jo vuosia sitten ja ollut ulkona eikä muutu miksikään harmaa väri on edelleen tallella.Helppo asettaa moneen paikkaan koska se on niin painava, ja näyttää oikealta linnulta.

  VastaaPoista
 8. Houkuttelevan näköisiä kuvia. Oikeastaan ihania.

  VastaaPoista