maanantai 1. heinäkuuta 2013

Kyllä se syntyy...

Peittoni on hahmollaan. Mallista saa jo hieman käsitystä.Aikaisemmassa postauksessani kerroin kuinka materiaalit oli loppua kesken. Ja vaikka lisääkin pinkoistani löytyi, loppuihan tuo keltainen. Sain kuitenkin siedettävän kokoisen peiton, vaikka jouduin yhden kuviorivin jättämään pois. Kirottua.

Kuten Tilkunviilaajakin kertoi, kankaan menekki on melkoista. Joka palasta lähes puolet leikataan pois. Väreihin olen tyytyväinen, vaikka jouduin niitäkin vähän säveltämään, kun tuo keltainen loppui.
Malli on kyllä edelleenkin mieleeni. Ja tämä on elämäni ensimmäinen vaikeiden blokkien työ. Neliöitä olen kyllä ennenkin tehnyt.  Vähän tässä jo mietin, jospa tekisi toisenkin eri väreillä!!

8 kommenttia:

 1. Peitossasi on kauniit värit, siitä tulee upea!

  VastaaPoista
 2. Oikein kivaa tuosta on tulossa. Hyvällä mallilla menet. Jännää, että tuollainen eläinten tekijätaituri myöntää ensimmäisen kerran tekevänsä vaikeaa blokkia. Kiva nähdä blokkimalli tuollaisella vähän vanhan roosan suuntaan taittuvalla värityksellä.

  VastaaPoista
 3. Hyvät värit oletkin valinnut:)

  VastaaPoista
 4. Vau, hyvältä näyttää, valmiina varmaan vielä paremmalta! :)

  VastaaPoista
 5. Herkulliset värit! Kylläpä tarttui tilkkukuume ;)
  Tavallisesti se talttuu siten, että siirrän tilkkuja toisesta kasasta toiseen.
  Kiva odottaa valmista!

  VastaaPoista
 6. Hei Vekki! Löysin kaapinsiivouksessa keskeneräisen kirjontatyön ja tulit mieleeni. Jos olet kiinnostunut, laita minulle postia tiinatei@luukku.com, niin kerron tarkemmin ja voin laittaa kuvia. Olen liikkeellä "kunhan saan käsistäni pois" ajatuksella. :D

  VastaaPoista
 7. Hei, hienolta näyttää! Hyvä väritys. Kiva nähdä, miten erilainen pinta tulee samasta, kuitenkin aika simppelistä blokista kun on eri värit!

  VastaaPoista