torstai 22. elokuuta 2013

Pieni lahjapaketti

Ideoin pienen lahjapaketin muumiaiheelle. Oikeastaan tämä idea syntyi yhdessä tuttavani Vaarin kanssa ja sitä kehittelemme edelleen. Ajatuksena on muumiaiheinen lahjapaketti, mistä olisi käyttöä muutenkin.

Esittelen tässä ensimmäisen "prototyypin", minkä toteutin vanhan mallin mukaisesti. Aikaisemmin nämä kangaskorit olivat hyvin suosiossa ja niitä tehtiin erilaisiin tarkoituksiin esim. pääsiäismunille.Kehittelin korista korkeampi laitaisen ja enemmän pakettimaisen.  Näin siitä tulee enemmän rasian mallinen ja sopivamman kokoinen tabletiksi.
 


 
Kulmien kiinnitysnauhat voi tietysti korvata tarralla tai pienellä napilla. Katsotaan minkälainen on lopullinen versio tästä ideasta.


 

8 kommenttia:

 1. Aivan loistava idea! Tässä yhdistyvät kauneus ja käytännöllisyys.

  VastaaPoista
 2. Hauska! Varmasti on käyttöä sekä kupille että rasialle.

  VastaaPoista
 3. Hyvä idea ja käytännöllinenon.

  VastaaPoista
 4. Hyvältä tosiaan näyttää. Uskonpa tuotteelle olevan muitakin ottajia :)Mitähän tässä vielä keksittäis.

  VastaaPoista
 5. Näitä tehtiin opistolla joskun. Olin jo unohtanut mallin. Täytyy uudelleen alkeiskurssilaisille tätä tarjota. sulla on aina kaikkea kivaa täällä

  VastaaPoista
 6. Onpa kiva idea, sulla on täällä vaikka mitä puuhasteluja, olen ollut vähän kesätauolla blogien selausten kanssa, kesällä tuppaa puutarha ym muut hommat vievän huomiota vähän muualle.

  VastaaPoista