tiistai 3. syyskuuta 2013

Retkellä Nummelaan

Putkimiestä odotellessa oli aikaa tehdä retki Katin Sisustusnavettaan Nummelaan. Katilla on blogisivu ja hänet löytää myös facebookista.

Monesta paikasta olen saanut vihjeitä tästä paikasta ja pelkästään kehuja. Olihan sinne mentävä.


 
Kerrassaan tavarataivas vanhasta tykkäävälle. Löytyi kaikkea mahdollista kivaa laidasta laitaan. Siisti ja mukavasti tavarat esillä. Tavaroita voi tuoda itsepalvelukirpparin tyyliin myyntiin. Ja tarjontaa kyllä on niin, että ihan menee pyörälle päästä mistä pitäisi eniten.
  
Keräsin joitain lemppareitani tuohon ylle ja muutamia vanhoja käsitöitä löytyi myös, mutta ei niin mieleenjääviä. Huonekalujakin oli, mutta etsimääni peiliä en löytänyt.
 
 
Tämä oli mukava kärry-kelkka. Tosi oiva keksintö.
 
 
 
Oikein ihana retkikohde ja monia ryhmiä siellä on käynytkin, kertoo Kati facebook-sivuillaan. Ainoa mitä kovasti kaipasin oli kahvila. Olisi kivan ostosretken jälkeen ollut mukava istahtaa alas ulos nauttimaan auringosta ja hyvästä kahvista. Sellainen on kyllä tulossa, kun yrittäjä löytyy.
 
Kannattaa käydä katsomassa.
 
 

5 kommenttia:

 1. Ihana löytöjen paikka. Minä tietysti tykkään tuosta nukesta ja se punainen kelkka on ihana.

  VastaaPoista
 2. Selasin tone takaperin kevääseen asti. Olet sinäkin taitava niin monen suhteen. Varsinkin juuri tilkku- ja ompelutöissä.

  VastaaPoista
 3. Onneksi on kaukana täältä, sillä siellä tuskin olisi mitään minun rahapussille sopivaa. :) Tulisi vain hirveä himo ja paha mieli lopulta =)
  Minulla on reissuissa aina termari mukana. Jos ei sopivaa kahvipaikkaa löydy, niin ainahan voi ottaa omasta pullosta :) Jos löytyykin, niin voihan ne omat kahvit hörppästä pois sitten kotona :)

  VastaaPoista
 4. Ooh, tuolla menisi ihan päivä hypistellessä:D Nummela on tuttu paikka, muttei tuo pytinki.

  VastaaPoista
 5. Tämä kohde oli varmasti yksi sinulle sopivista ja esineiden ihmemaa.

  VastaaPoista