torstai 17. lokakuuta 2013

Yritys hyvä!

 
Tästä alkoi kaikki. Kool-aidilla värjätty seiskaveikka ja mielestäni oikein kauniit onnistuneet värit. Päätin kutoa tumput, sillä edelliset tumput olinkin tehnyt liki 50 vuotta sitten koulussa.

 
Lanka ei olekaan enää niin kaunista kudottuna kuin vielä tuossa vyyhdillä. Usein olen kokenut saman, että kaunis lankakerä tai kangas ei sitten työstettynä olekaan onnistunut.

 
Lankaa oli paljon, joten tein pitkät varret. Värit saivat sekoittua miten kerästä sattui tulemaan. Mutta ei kyllä ole kauniit tumput. Värjäsin ne sitten uudelleen ensin keltaisella, jolloin lopputulos ei juurikaan muutosta tuonut. Sitten kirkkaan sininen väri ja alla näkyy vihreät uudet lapaset!

 
Ehkä näitä tulee joskus käytettyä.
 
 

12 kommenttia:

 1. Kaunis vyyhti, kivat tumput. Mulle taas käy niin että meleerattu lankarulla (kummallisen värinen) onkin ihana kun vetää langat kankaalle.

  VastaaPoista
 2. Mielestäni värit on hyvät vyyhdissä ja tumpuissa!

  VastaaPoista
 3. Tuo vihreä on oikein raikas. Tumman talvitakin kanssa vihertävät tumput ovat todennäköisesti oikein pirteä yksityiskohta.

  VastaaPoista
 4. Ehkä sun kuvissa on eri värit kuin oikeasti, sillä minusta nuo tumput näyttivät joka vaiheessa kivoilta! Vihreät nyt ainakin!

  VastaaPoista
 5. Minä kyllä tykkäsin myös tuosta ensimmäisestä versiosta. :)

  VastaaPoista
 6. Upeat tumput ja tosi tarpeen. Meillä ainakin satoi 15 cm lunta viimeyönä. Minäkin olen värjännyt cool-aidilla, mutta en osannut tehdä noin upeaa lankaa.

  VastaaPoista
 7. Minä taisin kyllä tykätä kaikista versioista, mutta minä pidänkin väreistä:)

  VastaaPoista
 8. Ei tuo ensimmäinenkään versio hassumpi ole, mutta tämä vihreä versio on kyllä minusta parempi, oikein pirtsakan väriset ♥ Kauniit ♥

  VastaaPoista
 9. Ei tuo väritys kauhea ole ja minusta se ensimmäinen väritys ihan kiva ja toisen viehreys ei ihan minun väri. Käytä vain ovat lämpöiset.

  VastaaPoista
 10. Minusta ovat ihan kauniit. Olet liian kriittinen itseäsi kohtaan.

  VastaaPoista
 11. Mielenkiintoinen kokeilu, ehkä pidempinä värijaksoina olisi tullut rauhallisempi. Mutta jostakin se kehitystyö on käynnistettävä.
  Sitten toinen asia: blogissani on haaste (vaikka tiedän ettet niistä tykkää) yksitoista kysymystä ja muutakin puuhaa.

  VastaaPoista