perjantai 29. marraskuuta 2013

Peikkotontut

 
Olipa kiva palata taas mieluista mieluisampaan tekemiseen. Tottahan teen kaikkea käsilläni mieluusti ja mielenkiinnolla, mutta kyllä nämä satuaiheet eläimineen, nukkineen ym. on minun rakkain tekeminen.

 
Peikkoja tein nyt. Sukkahousukasvoja olen opetellut ja harjoitellut ja mielestäni ilmeet paranevat pikku hiljaa.  Peikot halusivat myös tonttulakit joulun kunniaksi.
 


 
Systerien keskelle tuli Vaarikin (hei Mauri!) kuvaan. 
Peikkosystereistä tuli sitten peikkotonttusystereitä.
 
 
Tänä viikonloppuna onkin monia joulutapahtumia, myyjäisiä, joulun avajaisia. Olisi ehdittävä moneen paikkaan.
Hyvaa jouluista viikonloppua!

13 kommenttia:

 1. Voi että nämä ovat mainioita ♥ Jokaisella niin persoonalliset kasvot ja oma ilme. Kolmannessa kuvassa on ilmiselvästi minun tyttäreni =D

  VastaaPoista
 2. Voi että, ku sä teet näille peikoille/tontuille niin siäviä ja yksityiskohtasia vaatteitakin. Ihailen suuresti sun taitavauuttas. Sä oot kätevä martta.

  VastaaPoista
 3. Nämä on kyllä mainioita, niin ilmekkäitä!

  VastaaPoista
 4. Voi hauskoja nuo peikko-tonttuset ja mukavia ovat ilmeet. Teillä siis on 'tonttuilu' alkanut, ihanaa.

  VastaaPoista
 5. Tuli tuosta mustatukkaisesta , valkomirrisestä sedästä mieleen joku vanha rokkari, ihanat tyypit ♥
  Nämä olis veikeitä puutarhassa vaikka omppopuussa jos raaskisi niitä ulos laittaa.
  Kerrassaan mahtavat!

  VastaaPoista
 6. Nuo sinun tontut ja peikot ilostuttavat kyllä kenet tahansa, ovat niin ilmeikkäita ja yksilöllisiä. Joulumyyjäisiä löytyy varmasti jokaiselle, Olin tänään yksillä sellaisilla, kaikkea kivaa ja laadukasta tavaraa tarjolla ja suuri joukko väkeä liikkeellä. Mutta kun ei tarvitse mitään, niin tuliaisena kotiin oli vain yksi hunajapurkki marttojen arpajaisista.

  VastaaPoista
 7. Oi vitsi miten ihanat tonttupeikot! Katselin kuvaa ja mietin että mistähän nämä ovat tehty, kekkasin että sukkahousuista ja niistähän ne. Voin sano suoraan näiden olevan ehkä parhaimpien näköisiä, mitä olen nähnyt! Näissä on persoonaa, luonnetta ja ulkonäköä - alkaa heti miettimään että millaisethan luonteet näillä tonttupeikoilla on.
  Tuo rusettikaulainen "nököhammas" sulatti erityisesti sydämeni <3

  VastaaPoista
 8. Olet aivan oikeassa, ilmeet ovat todella kehittyneet harppauksen eteenpäin, Tuttu Vekki-laatu näkyy edelleen. Hienoja. Tuon viimeisen olinkin nähnyt FB:n puolella.

  VastaaPoista
 9. Oli palattava sivulle lukemaan tekstiosuuskin :), olihan siellä jokin hauska ja tuttu viittaus. Harmaapäinen vaari! Jee, pääsin galleriaan.

  VastaaPoista
 10. Hurmaavia peikkotonttuja:) ihanat ilmeet olet niille loihtinut.

  VastaaPoista