torstai 9. tammikuuta 2014

Jalmari, Elmeri ja Kasperi

Kuvien latausongelmien jälkeen sain vihdoin kuvat ladattua. Selainongelma oli syynä tällä kertaa.

Sain ihanaa ruutukangasta paikallisesta Savi-Heinäpuodista ja ilmiselvästi se oli tarkoitettu nallen tekoon.


Tumma Jalmarin tein keinoturkiksesta. 


 Nallen kaavoja on tuhansittain netissä ja olen kerännyt jo aikaisemmin mapillisen, mutta sitä kivointa, lempimallia ei vaan tahdo löytyä. Näissäkin ruudullisissa Elmerissä ja Kasperissa on englantilainen malli ja nuo ohuehkot jäsenet ei oikein ole mieleeni.


Jalmari olisi muuten malliltaan ok, mutta kasvoissa nenä on paksuhko.

Kaikki kaverukset ovat isohkoja n. 45cm. 

9 kommenttia:

 1. Nallefanin lempipostaus tämä :) en tosin ole itse tehnyt, muuten vain ostelen niitä. Omaksi ja lastenlasten iloksi. Mikä selain sulla on? Kiinnostaa, kun kerrot että kuvien lähettämisessä oli ongelmia. Itselläni on koneella kolme selainta.

  VastaaPoista
 2. Ihania nuo ovat kaikki mutta harmaa on ihana ja pörröinen. Kokeile sitä nenää aika paksulla muliinilla ommella ja kun laitat sinne alle palan superlonia ja kevyen mattalakan päälle niin minusta oli aika mukavan näköisiä. yksi tuttuni tekee nalleja. Minäkin haaveilen ,että kerran minä teen sen unelma nallen. Vaan se oikea kaava puuttuu ja tietyn värinen siniharmaa mohair. Lapsena minulla oli siniharmaa 60 cm pitkä ja nyt tekisin n. 50 cm'sen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirkkis vihjeestä. Juuri nenää pähkäilin tehdessäni. Teddybearfactorylla (.fi) on ollut hyvä valikoima mohaireja, ainakin aikaisemmin. Kokeile josko löydät sieltä. Nallet on niin ihania!

   Poista
 3. Ihania nalleja ja kaikilla ihan erilainen nallemainen ilme!

  VastaaPoista
 4. Jalmarihan on noista kaikista söpöin kasvoiltaan. Sillä on niin persoonallinen katse, että minä ihastuin siihen heti ♥

  VastaaPoista
 5. Hellyttävän suloisia nallukoita. Kaikki kaverukset ovat söpöjä, Jalmari etenkin.

  VastaaPoista
 6. Hauskoja nalleja. Juuri Jalmari ois minunkin suosikki.

  VastaaPoista
 7. Ihania nallukoita, nuo ruudulliset" englantilaiset" on sitten ihania, eikä Jalmarissakaan mitään vikaa ole. Upeita kaikki.

  VastaaPoista