maanantai 20. tammikuuta 2014

Pikku-Rekku

Ensin suuret kiitokset kaikille blogisystävilleni niistä mieltälämmittävistä, upeista, ihanista, mahtavista kehuista mäyräkoiristani. Olen niin otettu niin otettu, ja ihan rottingilla  tässä Karkin kanssa. KIITOS!

Olipa helppoa ommella jälleen fleecestä noiden mäyräkoirien jälkeen. Haljasnahkajäljitelmän toinen puoli kun on karvaa niin se oli melkoisen vaikeaa ommella. Ja niiden täyttäminen on sellaista työtä, ettei oikein nivelrikkoiset sormet kestä.


Pikku-Rekun kaava on ihan omaa tuotantoa, kun yritin tehdä isokuonoista koiraa. Luppakorvineen tietysti.


(Kukaan ei tietenkään huomaa tuota virhettä, kun toinen silmä on ylempänä kuin toinen!)
17 kommenttia:

 1. Rekku on niin lutusen näköinen ♥ Tämmöisillä sekarotuisilla ne silmätkin voi olla erikohdilla, tekee vain hauskemman näköiseksi. Onneksi Rekulla on villaliivikin, ettei palele pakkasella ♥

  VastaaPoista
 2. Täydellinen koira tämä pikku-Rekkukin. Innolla odotan, mitä pentutehtaasi tuottaa seuraavaksi.

  VastaaPoista
 3. Kukapa meistä olisi ihan täydellinen, joten pieni valuvika tekee Rekustakin uniikin. Tuo villapaitakin on just oikea. Ihana!

  VastaaPoista
 4. Tämäkin on sympaattisen hauska ja silmät on ihmisilläkin välillä vinksallaan, se tuo inhimillisen piirteen Rekullekin. Jee! Mikä mahtaa olla seuraavaksi. Minä tarvitsisin jossain vaiheessa ainakin yhden sammakonkin :)

  VastaaPoista
 5. Mainio Pikku-Rekku. Persoonallinen ja "elävä". Aivan ihana :)

  VastaaPoista
 6. Kadehdin kolmiuloitteisten otusten tekotaitoasi. Persoonallisen oloinen Rekku. Odottelen, millä yllätät seuraavaksi. Minulla oli kauan sitten Newfoundlandinkoira. Ihan muuten vaan mainitsen. Sellainen 60-kiloinen pieni otus.

  VastaaPoista
 7. Ihana koiruli ja niin kivan näköinen. Tuollainen isokokoinen on aika mahtavakaveri. Miten Karkki suhtautuu noihin sinun ihaniin koiriin ym hahmoihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karkilla on ikioma paikka ompelupöytäni alla. Tietää kun istahdan siihen, että kestää ja alkaa kuorsata. Mäyräkoiria luuli lajitovereiksi, nuoli kuonon ja meni muihin hommiin. Eikä myöskään luvatta koske. Tuntee näköjään emäntänsä tavat!

   Poista
 8. Suloinen tämäkin eikä silmien eritasoisuus haittaa yhtään. Sinulla on siis kuitenkin kennelli. Onko tulossa pentuja lähiaikoina? Taitavasti olet kaavat osannut tehdä.

  VastaaPoista
 9. Tämäkin niin hieno Rekku-koiruli ja silmien ilme on mielestäni persoonallinen juuri noin.

  VastaaPoista
 10. Rekulla on juur oikeenlaista pilkettä silmäkulmassa.

  VastaaPoista
 11. Rekulla on varmaan nyt se katse, sillä silmällä.

  VastaaPoista
 12. Kylläpä soma ja hellyyttävä tämäkin. Kyllä toinen silmä voi olla ylempänä,jos katsoo tietyllä lailla. Korvatkaan ei olisi pakko olla ihan samassa kohtaa. Meidän koira ainakin välillä roikottaa alempana toista korvaa,ainakin jos se on kipee.

  VastaaPoista
 13. Ihana Rekku koira ja muutkin oli ihania. Minäkin hurahdin taas pehmoihin. Tein noita-akan

  VastaaPoista