keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Repa Repo

Tämän Repolaisen idea syntyi, kun näin hyvän ystäväni Samun 15 vuotiaana tekemän ketun. Nimeltänsä Viiru Repolainen. Samu teki Viirun rättikässässä koulussa ja kaava on otettu jostain ikivanhasta käsityölehdestä. Oli muuten ainoa poika rättikässäryhmässä. Tässä alla tämä SamunViiru Repolainen:

Viiru Repolainen, tehnyt 15v Samu-Mikael

Ihastuin oitis Viiruun. Piirsin kaavat ja tein yhden version minäkin fleecestä, mutta materiaalina se ei ollut hyvä. Otin nyt kaavat uudelleen esiin lähes kahden vuoden jälkeen ja tein Repa Repon pitkäkarvaisena keinoturkiksesta. 
Repa jatkaa tätä pehmosarjaani. Seuraavaksi tuleekin muita eläimiä, kunhan silmät saadaan nettikaupasta.

10 kommenttia:

 1. No empä tiedä, näin kuvassa ainakin minusta tuo ylempi on parempi. Karvaisempi on vähän niinkuin sillä olisi kettukapi, hihihi, ethän loukkaantunut =D Ei oikeesti, aivan ihania ovat molemmat ja sehän on makuasia kummasta kukin tykkää enemmän. Alemman naama on kyllä tosi suloinen. Vinkkaatko minullekin mistä noita turvasilmiä löydät. Kivijalkakaupoista niitä ei ainakaan löydy.
  (Kettukapi tuli siitä mieleen, kun meidän koiralla oli se meille tullessaan ja silloin sen turkki näytti vähän tuolta) =D Ethän vaan suuttunut mulle ♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Sude sentään, täällä ollaan samalle asialle naurettu, että älä huoli!

   Poista
 2. Hauskoja ovat molemmat repolaiset:)

  VastaaPoista
 3. Kylläpä on hauska kontrasti virtaviivaisen fleece-revon ja tämän mitensennytsanoisi turkkisemman ketun välillä! Tykkään kummastakin.

  VastaaPoista
 4. Onpas ihania kettuja! Toi karvainen on kyllä enemmän mun makuun. Super symppis reuhkatyyppi. :)

  VastaaPoista
 5. Ompas ihanan pikkuisen ovelan ketunnäköinen. Hauska repolainen.

  VastaaPoista
 6. Pian sulla on koko eläintarhallinen metsäneläimiä

  VastaaPoista
 7. Veike ilme tällä karvaisella ketulla. Onneksi sillä on noin paksu turkki, kun tuo pakkanen taas kiristyy. Ihania molemmat.

  VastaaPoista
 8. Siinä on niinkun tavallinen kettu ja angorakettu, veikeitä ja hauskoja molemmat

  VastaaPoista
 9. Olet ommellut ihania pehmoja tänä vuonna! Ja niistä kukkatyynyistäkin tykkäsin kovasti. En ihmettele, että eläkkeellä aikataulut ei pidä, kun noin hurjasti ompelet!
  Onko sinulla aina saajia näille ompleuksillesi vai täyttyvätkö sohvat ja hyllyt ihanuuksistasi?

  VastaaPoista