sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Kisuleita

Vekin eläinpajasta tuli tällä kertaa kisulit. Kolme eri väristä keinoturkiskattia.


Keskimmäinen matkasi jo tuliaiseksi ulkomaille. Muut katit odottelevat vielä uusia koteja.


Silmien kanssa olikin vaikeuksia, koska niitäpä ei sitten millään löytynyt. Mutkien kautta päädyin Saloon tukkukauppiaan puheille, joka anelujeni jälkeen suostui myymään vähemmän kuin 100 kpl!! Kiltisti tehty, sillä 50 kissan tekemiseen tuskin olisin pystynytkään.(Huomaa: taustalla blogiavustajalla kiinnostavaa haisteltavaa. Hänellä on tapana olla aina läsnä kun kamera on esillä).11 kommenttia:

 1. Oot ahkeroinut ja ideoinnut söpösiä kissoja. Mä on varma, että on olemassa joku EU-direktiivi, joka kieltää olemasta noin luova ja nopee kuin sinä oot. ;D

  Karkkille terkkuja ja Puhuripojat oottaa teitä kylään. Olen viikon 9 lomalla ja haen Mökön meille tämän viikon torstaina... Tervetuloo!

  VastaaPoista
 2. Ompelukoneen vaihdosta vielä. Listaa kaikki ominaisuudet, joista erityisesti tykkäät nykyisessä koneessasi ja kaikki ne työvaiheet, jotka voisivat sujua paremminkin. Vertaa listaasi eri mallien ominaisuuksiin, niin saat ainakin rajatuksi joukon malleja pois. Kysy suoraan kauppiaalta, miten sinulle tärkeät jutut hoituvat kullakin mallilla. Minä kävin liikkeessä koeompelemassa ja sain varmuuden valintaani.

  VastaaPoista
 3. Ihania kisuleita! Ihanat ilmeet kissoilla.

  VastaaPoista
 4. Ihan ovat kissan näköisiä =) Tuo tumma on aivan meidän Mausun näköinen ♥

  VastaaPoista
 5. Voi nämä on söpöjä! Minun suosikkini on oikeanpuolimmainen. Ihana kolmikko. Tee lisää näitä!

  VastaaPoista
 6. Miu mau kisuleita ihana naukuistunto, ihania.

  VastaaPoista
 7. Kevät tulee ja kissat liikkuu. Persoonallisia katteja!

  VastaaPoista