torstai 6. helmikuuta 2014

Nimetön koiruus

Pehmotehtaastani putkahti tällä kertaa takkuturkki nimetön koiruus.


Rotu lienee ihan ainutkertainen ja omansa, mutta väliäkö sillä, kun iloisuus ja ystävällisyys pursuavat.


Oliskohdan takkuturkki vähän liian pulskassa kunnossa, vai onko tuo kuvakulma hassu.

10 kommenttia:

 1. Hieno takkuturkki. Paksu karva tekee siitä pyöreähkön. Ei se ole pulska. Oot aikamoinen pehmotaiteilija.

  VastaaPoista
 2. Symppis takkuturkki! Anna nyt ihmeessä hänellekin nimi, kun on persoonallisen näköinen heti kättelyssä. Ellei muuta niin sitten Takku. Tai Luttana. Tai vaikka Roki.

  VastaaPoista
 3. Rotukoirahan tämä, ihan selvä Moropi (=monirotupiski). Ihan niinkuin meidän Eetukin, rotuja piissa mistä valita.=D Minulle tuli heti mieleen, että tämä on Turre, ihan Turren näköinen, suloinen ♥

  VastaaPoista
 4. Voi ihku ihana turrake juuri minun mieleen. Olen aina rakastanut pitkäkarvaisia eläimiä ja niiden ihanaa pörröisyyttä. Tosta voisi tehdä minun yorkin. Tuo karvaisuus juontuu ammatistani kait, kampaaja.

  VastaaPoista
 5. Tämäpä se vasta suloinen onkin. Syliin tekisi mieli ottaa ja unikaveriksi. Mitähän tuo herra,joka meillä asuu,siihen sanosi? Sängyssä on nytkin jo tunkua,kun sinne yöllä änkee tuo meidän miltei 40-kiloinen koiran rötjäke:)

  VastaaPoista
 6. Taas oot onnistunnu taiteileen hianon karvaturrin. Kyllä sä oot osaava, ei voi muuta ku ihailla. Oisko tää sitten Hiski. :D

  VastaaPoista
 7. Ihana, ihan kuin meidän Sancha, kohta 13-v. Sanchalla on toi rintamus kyllä ihan samanlaista takkua kuin selkäpuolellakin. Juu ja rotu on portugalin vesikoira.

  VastaaPoista
 8. Ihana. Nopeasti katsoen näytti ihan oikealta.

  VastaaPoista