sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Älä käytä muovikassia!

Paikallislehdessämme oli artikkeli, missä kerrottiin, kuinka  trendikästä  on olla käyttämättä kaupan muovikasseja. Monella on jo joko kaupan kestokassi tai itsetehty kauppakassi mukana.
Ompelin pikaisesti pari kassia, joihin kirjailin koneella Läyliäisen nimen. Tämä siksi, että käsityöyhdistyksemme puoti sijaitsee tuossa kylässä. Puodissa monet kesäasukkaat kyselevät jotain, missä olisi tämä hauskan kylän nimi. Joten tässäpä on ja lukee. Hyvä idea muillekin toteuttaa. Tekstinähän voisi olla vaikkapa joku hauska lause tai sitten hauska kuva vaikkapa kassinomistajan elämästä.


16 kommenttia:

 1. Jos ei tästä tule ensi kesänä hittituote myymälään, niin ei sitten mistään. Minä ostaisin heti jos kauppaan osuisin ♥

  VastaaPoista
 2. Tosi kivoista kankaista olet tehnyt mukavat kassit:)

  VastaaPoista
 3. Kivat kankat kassisa ja hieno lisäys tuo paikan nimi!

  VastaaPoista
 4. Ihania kasseja! :) Minä olen ihan kangaskassifriikki. Muovikassia en ole käyttänyt yli 10 vuoteen, aina on oma kassi tai reppu mukana. Kestohedelmäpussejakin olen itse ommellut, niin ei tarvitse kantaa kotiin niitä pieniä muovipusseja.

  VastaaPoista
 5. Loistava idea! Meijän marttayhdistys teki viime vuonna 71 kirjastokassia lapsille.

  VastaaPoista
 6. Kangaskassia minäkin raahaan mukanani olkalaukussa, jos vaikka sitä tarvitsisi. Muovikassia yritän välttää viimeiseen asti. Harmittaa kun muovikasseilla mainostamme liikettä josta sen olemme ostaneet ja vielä maksamme siitä "ilosta".

  VastaaPoista
 7. Inhoan muovikasseja ja niistä tulee sellainen 'Alman'olo. Minulla on omakassi mukana ja se on minusta järkevää ja tyylikästä aina.

  VastaaPoista
 8. En tykkää muovikasseista, on mukava lukea noita mietteitä.Kangaskasseja löytyy moneen lähtöön komeroistani.

  VastaaPoista
 9. Kivat kassit! Minulla on kyllä kauppakassit aina mukana vaan ne ovat aika tylsät, joten tuollaiset kivat kassit voisi ommella. Piristäisivät kauppareissuja kummasti!

  VastaaPoista
 10. Hauskat kassit! Aikoinaan tuli monta kertaa ajettua Läyliäisten ohi matkalla Karkkilaan, mutta nykyään ei enää ole asiaa sille suunnalle. Meillä on kangaskasseja vaikka kuinka. Niitä on kertynyt lahjaksi, miehen työpaikalta ja messuilta. Jokaisessa käsilaukussa on oma kassinsa ja autossa on myös jatkuvasti vakiokassinsa.

  VastaaPoista
 11. Kivat kassit! Minullakin on tylsä kaupan kestokassi laukussa - miksi en ole tehnyt itse hauskempaa?! Yksi ystävä on tehnyt kangaskasseja muovikassin "kaavalla". Ne ovat olleet suosittuja.

  VastaaPoista
 12. Kaunis kassi ja kiva lisä tuo paikkakunnan nimi siinä. Myös minä olen muovikassien vihaaja, en koskaan osta sellaista enkä huoli ilmaistakaan. Kangaskassi on paras ostoksia kotiin kannettaessa.

  VastaaPoista
 13. On kyllä kiva kangas! En käytä muovikasseja, jotenkin niitä kuitenkin kertyy, mutta aina on kauppaan mentäessä kestokassit tai reppu selässä. Itsekin muutaman kassin tehnyt just kauppaa varten. Mutta nuo on kivakuosiset kassit!

  VastaaPoista