torstai 11. syyskuuta 2014

Tontut valmistuivat

Tuntuu tämä tonttuprojekti ikiprojektilta, kun pitkin syksyä olen näitä näpräillyt. Taidatte jo kyllästyä tähän aiheeseen.


Yllättävän paljon tämmöisessä on tekemistä, kun työ aloitetaan palasta sukkahousuja, rautalangasta ja vanusta. Kaikki muu on tehtävä. 


Onneksi sain apua kun ystäväni sahasi kuivuneesta tammesta kiekkoja minkä päällä tonttu seisoo. Vaatteet ompelin vanhoista ja tukat tilasin Tanskasta. 


Tontut näissä kuvissa on yli 40cm korkeita. Tein  myös pienempiä ja kaikkiaan näitä syntyi melkoinen määrä. En kaikista ole kuvaa ottanutkaan.


Joulumyyjäiset on tiedossa jo marraskuun lopulla, joten valmiina ollaan hyvissä ajoin.


11 kommenttia:

 1. Hauskoja tonttuja taas kerran. Jos kyseessä on puhtaasti ajanviete, voit ajan kulumiseen suhtautua kevyesti. Mutta jos yrittät päästä tuntipalkille, niin silloin näprääminen voi välillä rasittaa. Jatka kuitenkin näiden tekemistä, me blogisi lukijat tykkäämme kovasti. (Poistin edellisn kommentointiyrityksne kirjoitusvirheiden takia. Tällä hetkellä en omista tietokonetyöskentelyyn sopivia silmälaseja.)

  VastaaPoista
 2. Näihin ei voi kyllästyä, ovat niin ilmeikkäitä ja hauskoja!
  Jokaisella on erilaiset ja niin siistit asut, niiden tekemisessä tarvitaan näppärät sormet, monenlaista osaamista ja aikaa,,, Ovat upeita!!

  VastaaPoista
 3. Jos kaikki elämäsi tontut olisivat näiden kaverina, voisi olla melkoinen joukko. Kelpaa näiden persoonien kanssa myymään lähteä!

  VastaaPoista
 4. Tosi ihania nämä tonttusesi :)

  VastaaPoista
 5. Tonttuihin ei kyllästy! Hienoja ja ilmeikkäitä ovat tonttusi, taidolla tehtyjä jokainen :)

  VastaaPoista
 6. Tonttusi ovat niin lystikkäitä! Lopputulos palkitsee kyllä vaivan, voit olla ylpeä joukostasi!

  VastaaPoista
 7. Tonttusi ovat niin upeita, että ei niihin kyllästy! Joten laita ihmeessä niitä jatkossakin blogiin esille ihasteltavaksi!

  VastaaPoista
 8. Mainio joukko niin hauskan hellyttäviä tonttusia.

  VastaaPoista
 9. Niin kivoja ja näillä sinun tontuilla on aina veikeät ilmeet, ei näihin kyllästy!

  VastaaPoista
 10. Näihin ei kyllästytä ikinä ♥ On nämä vaan niin hauskan näköisiä ja jokainen on oma persoonansa. Usko kyllä että hetkessä ei yksikään valmistu, vaan vaatii tuntien ja tuntien väkertämisen.

  VastaaPoista