keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Torkkuilijan lintuset

Ompeluinnostukseni viimeinen paneelikangastyö valmistui. Lintuset kankaan löysin Lahden Wexlerin loppuunmyynnistä. Hieman pieni paneeli oli kasvatettava lisäkaitaleilla, jotta torkkupeitto on tarpeeksi iso.


Sininen ei ollenkaan ole värini, mutta tässä työssä se on ihan paikallaan. Reunuskeltaisessa on hieman kimallusta mukana ja se antaa kivan lisän työhön.


Linnut ovat hieman eksoottisia, mutta muistuttavat meikäläisiä. Tosin tuo karhunvatukkapensas ei liene niin tuttu paikka. 
Laitanpa tähän vielä yhden tonttukuvan joulukuun kunniaksi.

( PS. Taustalla oleva koirakuva on vuodelta 1988, jolloin koirani katselivat pellolla Oslon Fornebun lähellä laskeutuvia lentokoneita.)


8 kommenttia:

 1. Paneelin lintujen tunnistamiseen taitaisi olla amerikkalainen lintukirja tarpeen. Tontut sen sijaan tunnistaa heti. Oi että ovat taas ilmeikkäitä. Koiravalokuvasi on ihan huippu. Vaikka se on tonttujen taustaalla, osui silmä siihen heti.

  VastaaPoista
 2. Oi, miten kaunis peitto! Ja tuo koirakuva on aivan ihana.

  VastaaPoista
 3. Ihanan peiton teit ja tottuset aina yhtä ihania. Hauskat koirakuvat, silloin on sinulla ollut isompia koiria verraten Karkkiin.

  VastaaPoista
 4. Ompa ihana peitto, nuo linnut on niin kauniita.
  Tonttuparilla näyttää olevan tosi lokosat olot.

  VastaaPoista
 5. Onpa aivan ihana tuo sinun peittosi. Nuo linnut ovat tosi kauniita. Tonttusi ottavat rennosti, eivätkä taida kokea minkäänlaista joulustressiä. Liisa

  VastaaPoista
 6. Tämä peitto sopisi minusta kesäisille päivätorkuille, kun linnut visertelevät pihalla. On nämä sinun tonttusi niin ihania. Tuon tonttu-ukon viereen uskaltaisin minäkin köllähtää =)

  VastaaPoista