lauantai 5. maaliskuuta 2016

Kirppiksellä

Käsityökirppikset ovat nyt tulleen meillä päinkin suosioon. Muutamia on ollut ja tänään poikkesin täällä kotikonnuilla olleelle pikkuiselle kirpparille.

Tarjontaa oli kaikenlaista. Mukaani lähti yksi pieni kirja ja muutama saksalainen askartelulehti. Hyvä ostaa uusia, kun juuri olen siivonnut valtaisat määrät ohjeita, malleja, lehtiä, kirjoja ja sitä jos tätä eli tilaa on syntynyt.


Voisin pistää pystyyn ihan omankin kirpparin, kun tuota tavaraa vaan kertyy ja kertyy.


Mukava idea laittaa ylimääräiset kiertoon ja aina joku toinen voi löytää itselleen tarpeellisen. Kannatan oikein kovin näitä käsityökirppiksiä. Hyvä!

Mukavaa viikonloppua!

9 kommenttia:

 1. Tyhjiöillä on tapana täyttyä =D Jotenkin ne tyhjät tilat ei meilläkään kauaa pysy tyhjinä.
  Olispa meilläkin päin tuommoisia kirppareita, olisin vakio-asiakas.

  VastaaPoista
 2. Käyttämättä jääneiden käsityötarpeiden kierrättäminen kannattaa ja kirppispöydiltä voi tehdä hienoja löytöjä. Tänään kierrätin neulelankoja. Menevät Äiti-Teresa -peittoihin ja Unicef-nukkejen hiuksiin.

  VastaaPoista
 3. Minä olen kirpparien fani ja aina kun eteen tulee eikun etsimään aarteita. Minäkin olet ylimääräisiä myynyt kirppiksellä ja paljon lahjoittanut noihin avustuskirppiksiin. Kaikenlainen kirrätys on arvokasta ja hukkaan heitto pitäisi olla harkittua.

  VastaaPoista
 4. Ääää tänne pohjosempaankin tommosia kirpputoreja!!!!

  VastaaPoista
 5. Olisi nuo kivoja, mutta eipä ole tullut vastaan. Pitäähän sitä olla varastossa kaikenlaista, kun idea tulee, niin on mistä valita. Liisa

  VastaaPoista
 6. Voi jos joskus pääsisi kässäkirppikselle, tosi upea idea!

  VastaaPoista
 7. Yhdellä kädellä poistetaan, kahdella ostetaan lisää =D

  VastaaPoista
 8. Tuollainen on tosi kiva kirppis. Minun on vain parasta pysyä pois sieltä ;)

  VastaaPoista