perjantai 11. maaliskuuta 2016

Muurauslankaa

Useinkaan en innostu näistä muoti-ilmiöistä, mutta tällä kertaa oli kokeiltava. Muurauslankavirkkaus on nyt niin suurta muotia, että langat loppuivat Biltemoista.
Meidän Biltemassa myyjä osasi heti kertoa pinkin värin loppuneen, vaikka vasta kyselin josko tuollaista lankaa heillä olisi. Sanoivat, että menekki on valtaisaa.

Lanka on 100% nailonia ja kiiltävää. Tuli vähän mieleeni viskoosi- tai silkkilangat.Tosi hyvä virkata ja varsinkin pussukkaan sopivaa hieman jäykähkönä.

Päätin kokeilla alkuun kukkien virkkausta pitkästä pitkästä aikaa.
Kukan malli löytyi netistä. En muista mistä, mutta englanniksi se oli. Mutta helppohan tuo on tehdä ilman ohjettakin.
Laitan alle muutaman tekokuvan muistin virkistämiseksi.Tosi mukava lanka. Ymmärrän hyvin mahtavan suosionsa  ja mm. facebookin ryhmissä on monia ideoita. Luin jostain, että joku uskalias oli virkkaamassa mattoa tästä langasta.
16 kommenttia:

 1. Taas mulle ihan uutta, pinkkiä muurauslankaa, mielenkiintoista!
  Ihania ruusuja!

  VastaaPoista
 2. Kauniita ruusuja! Taitaa olla kevään hitti tämä muurauslanka:)

  VastaaPoista
 3. Nättejä ruusukkeita. Onneksi käteni ei kestä virkkaamista eli jätän muoti-ilmiön väliin.

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihanan näköistä on , jos kerran on helppo virkata niin on pakko lähteä 60 km päähän lanka ostoksille. Ihanat ruusut, minulla on ohje tuohon ruusuun olen tehnyt niitä paljon.

  VastaaPoista
 5. Olen myös harkinnut langan ostoa, mutten vielä ole edennyt asiassa :)

  VastaaPoista
 6. Ihania kukkia, tuo lankahan saa ne elämään ja loistamaan.
  Ihan harmi että lähin Biltema on niin kaukana, sillä tuota tekis mieli kokeilla.

  VastaaPoista
 7. Ihanat kukkaset tulikin. Jännää lankaa.

  VastaaPoista
 8. Onpa mielenkiintoista! Taitaa olla Bilteman miehillä ihmetystä, kun naiset innolla herrojen mukana kauppaan tulevat lankaa ostamaan! Mukavan siftaava lanka!

  VastaaPoista
 9. Kivoja virkkauksia tuosta langasta saakin. Yksi kerta ihailin noita lankoja, kun olivat niin kirkkaan ja kauniin värisiä ja mietin mitä niistä voisi tehdä :) En osannut ajatella että siitä voisi virkata.

  VastaaPoista
 10. Pistin pojalle viestiä, että kävis ostamassa mulle muurauslankaa. Heti tuli kummastunut soitto, että mitä meinaan ruveta muuraamaan =D Ei nuo miehet ymmärrä aina näitä naisten hienouksia =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti sinä virkkaajana tykkäät tästä langasta. Juu ei miehet tajua näitä juttuja, ja vaikka yrittäis kuinka selvittää, ei auta.

   Poista
 11. Tähän olen törmännyt muutamassa blogissa,mutta kassin muodossa.Nuo kukat näyttää tosi kivoilta!Pitäisi varmaan itsekin kokeilla, kun muistaisi ostaa tuota lankaa:)

  VastaaPoista
 12. Loistava idea ja minä en ole koskaan kuullutkaan moisesta hullutuksesta. Pitääkin laittaa korvan taakse. Kiitos Vekki ideasta. Liisa

  VastaaPoista
 13. Minulta on myös tuollainen villitys jäänyt huomaamatta!
  Hienoja kukkia olet virkkaillut :)

  VastaaPoista
 14. Ensimmäistä kertaa kuulen muurauslankavirkkauksesta, mutta minä nyt en hirveästi somessa seikkailekaan, lueskelen näitä blogeja ainoastaan. Mutta hienoja juttuja langasta näyttää syntyvän!

  VastaaPoista