torstai 23. kesäkuuta 2016

Betoni on kivaa

Olen aina tykännyt patsaista niin puutarhassa kuin muuallakin. Harrastinkin hieman kuvanveistoa ja se oli tosi kivaa. Niin on myös betonivalut.

Päällystin muutaman pehmoeläimen betonilla. Se olikin melko aikaa vievää, kun kolmeen kerrokseen piti valaa ja aina valut kuivattaa. Silti pupun jalat jäivät löysiksi.

 Pupu istuu betonisella alustalla uuden päärynäpuun varjossa.Tontut on viime vuodelta. Hyvin istuivat tuossa talven yli ilman vaurioita.

Oravavahti kiipesi ison kiven päälle ylettyäkseen lähemmin vahtimaan puussa istuvaa oravaa. Tunti meni ei liikkunut orava eikä Karkki.

OIKEIN HYVÄÄ JUHANNUSTA!

14 kommenttia:

 1. Hauskoja nuo siun betonityöt, ja hauska on oravakoirakin. Mei Lilli huutaa suoraa huutoa kun näkee oravan, istuu puun alla ja jodlaa.
  Oikein mukavaa juhannusta

  VastaaPoista
 2. Hauskoja patsaita olet tehnyt.
  Oikein Ihanaa ja Nautinnollista Juhannusta Sinulle.

  VastaaPoista
 3. En ymmärrä, miten sinä noista pehmoista saat mallineita tehtyä, mutta hauskoja ovat joka tapauksessa! Ja kestäviä. Karkki on tärkeässä tehtävässä ja huippuhyvä hommassaan.

  VastaaPoista
 4. Näitä kun katselee, niin alkaa tuntumaan että on itsekkin lähdettävä betonipussin ostoon =) Kaikkea sinä keksitkin tehdä ♥

  VastaaPoista
 5. Ihania nuo sinun patsaat ja varmasti lapsista olisivat ihania. Hauskaa Juhannusta.

  VastaaPoista
 6. Ovatpa todella hienoja nuo patsaasi. Oikein mukavaa juhannusta!

  VastaaPoista
 7. Oikei hyvää juhannusta betonisten leikkikalujesi keskellä.

  VastaaPoista
 8. Patsaat ovat mukavia ja nämä oikein erityisen sympaattisia! Oikein hyvää juhannusta sinulle ja kavereillesi, Karkille ja muille!

  VastaaPoista
 9. Onpa ne hauskoja pihakoristeita! Tuota betonihommaa pitäisi joskus kokeilla. Haluaisin sellaisia isoja raparperinlehtilaattoja. Oravat pysykööt pois Karkin reviiriltä, sisukas vahti :)

  VastaaPoista
 10. Onpa Karkilla malttia! Hyvä vahti kerrassaan! Ihania nuo patsaat, niiden tekoa en ole koskaan kokeillutkaan! Sisko teki mulle sellaisen lintujen kylpyaltaan raparperinlehdelle ja tykkään siitä kovin!

  Kaunista ja nautinnollista Juhannusta Vekki!

  VastaaPoista
 11. Kutkuttavan ihania betonitöitä!

  Lämmintä ja ihanaa Keskikesän aikaa!

  VastaaPoista
 12. Ihania betonitöitä :) Ihanaa loppukuuta tv Liisa

  VastaaPoista