tiistai 2. elokuuta 2016

Karitsa ja mäyräkoira

Toivottavasti tämä postaus onnistuu. 6kk vanha tietokoneeni hajosi kerta kaikkiaan. Tietenkin minä onneton edelleen mietin sitä ulkoisen kovalevyn ostoa, Nyt se on myöhäistä ja sinne menivät monet kuvat, joita tänne blogiin olin aikonut. Prr...leee......

Yritän vanhalla kapineella saada postauksen tehtyä ja kuvia sain joitain otettua uusiksi. Eli Karitsa ja mäyräkoira:

Karitsan historia on hauska. Etsin kuumeisesti pörrölankaa joka puolelta, ei onnistunut. Paikallisen käsityöpuodin täti esitteli LP-kuteesta tekemäänsä pannusalustaa. Ja silloin se tuli, idea. LP-matonkudetta ostin juuri keväällä 5kg puolan. Kangaspuissa kudoin siitä maton. Sehän on sopivan pörröistä karitsaan. Virkkasin 8 koukulla kropan ja pään kuteesta. Jalat ja kuono seiskaveikkaa. Ei siis aina kannata mennä merta edemmäs kalaan! 

Mäykkyliiniin käytin seiskaveikkaa. Minusta siitäkin tuli ihan kivannäköinen reipas koira.

Olen niin jäänyt koukkuun näihin virkkauksiin, että loppua ei ole näkyvissä. Tulossa on lisää. Joskin myös sementtivalut kuivuu jälleen, kun sen verran oli aurinkoisia päiviäkin, että pystyin valamaan.19 kommenttia:

 1. Suloisia kummatkin sekä karitsa että mäyräkoira.

  VastaaPoista
 2. Oletpa saanut ne jämäkästi seisomaan, taitavasti tehty. Karitsa vallankin on huippu-ihana ♥ Kerran kun alkaa näitä pehmoja virkkaileen, niin ei siitä hommasta enää pääse irti, on se vaan niin mukavaa.
  Kahden läppärin kanssa täälläkin pelataan, kummassakin jotain vikaa =) Ulkoinen kovalevykin on, mutta ei siihen ole tullut laitettua yhtään kuvaa talteen, liian virkkaukselta aikaa vievää hommaa =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on marjat poimimatta, auto pesemättä, nurmikko ajamatta, kämppä siivoomatta jne. Miten sitä muka ehtisi, kun tarttee virkata, virkata, virkata...

   Poista
 3. Ihania molemmat ja tuo karitsa suloinen! Topakasti seisovat molemmat :D :D :D Ulkoinen kovalevy on aika kiva, aluksi laitoin isolle tikulle ja ulkoiselle kovalevylle kuvat, mutta nykyään en ihan niin varman päälle laske, se varmaan vielä koituu turmioksi! Harmillista kun kuvat menevät taivaan tuuliin! Aika uusi koneesi takkuilee, toivottavasti takuu korjaa ja kuvia saisit palautettua koneelle! Nyt on niin hyvä keli tehdä kaikkea muuta paitsi kotitöitä!

  VastaaPoista
 4. Kyllä aina harmittaa, kun kone hajoaa. Itseäni on eniten harmittanut joidenkin valokuvien katoaminen bittiavaruuteen,koska ainutlaatuisia tilanteita sattuu vain kerran. Lammas on syötävän söpö. Tekisi mieli halata sitä ja ottaa unileluksi.

  VastaaPoista
 5. Ai että,miten ihanat, molemmat... napakasti oot virkannu ,kun noin hyvin kestävät jaloillaan.

  VastaaPoista
 6. Tietokoneen kovalevyltä voivat huoltoliikkeet usein pelastaa tiedostot ja polttaa cd-levylle. Olen kerran joutunut pelastuttamaan muutaman kuukauden vanhan hajonneen koneen tiedostot. Maksoi jonkinverran, mutta onnistui.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kvilttaaja, huolto kertoi, että ehkä on mahdollista poimia kuvat, mutta se ei ole varmaa. Takuu ei maksa sitä toimenpidettä. Pidetään peukkuja.

   Poista
 7. Voi harmi, jos menetit kuvasi. Jos kovalevy pamahtaa, niin kovalevy pakkaseen ja sitten sellaiseen lukijaan kovalevy, niin me ollaan saatu joskus kuvat pelastettua. Ihania jälleen nuo sinun lemmikkisi ja tuo lammas on hurmaava. Liisa

  VastaaPoista
 8. Olet kyllä taitava tekemään näitä eläimiä:) Karitsa on niin kovin söpö mutta ei koirakaan hassumpi ole:)

  VastaaPoista
 9. Karitsa on kertakaikkisen suloinen! Mäyris on kovin kiltti, kun ei hätyyttele karitsaa. Olet mahdottoman taitava myös koukun kanssa.

  VastaaPoista
 10. Tosi suloiset ja kiva blogi sinulla:)

  VastaaPoista
 11. Ihana lammas ja mäyris on tosi kiva! Olet sinä taitava! Hyvä jos kuvat saadaan pelastettua:)

  VastaaPoista
 12. Ihania nuo siun virkkuut, lammas on niin sulonen kuin vain voi olla ja mäyriksen raidallisuus on hauska.
  Kyllä sie osaat

  VastaaPoista
 13. Ihanat nuokin eläimet ja Mäykkyläisestä tykkään paljon ja ihanan pehmon näköinen karitsa ♥

  VastaaPoista