lauantai 31. joulukuuta 2016

Vuoden viimeinen päivä sukkasillaan

Maton kutomisen ohella innostuin kutomaan sukkia pitkästä pitkästä aikaa. En ole ollenkaan sukankutoja, mutta tuo räikeän lila lanka sai minut innostumaan.


Mitään mallia ei ollut, tein omasta päästä hieman ystävältä tarkistaen. En oikeastaan tykkää yhtään näistä kirjavista langoista, mutta tämä väri viehätti.
Sukat ovat no. 9 mitkä olen tehnyt. Mukaan ei lasketa niitä toivottomia koulussa tehtyjä,  mitkä äiti teki valmiiksi.

Tämä vuoden viimeinen päivä on Karkille kammopäivä. Pelkää paukuttelua ja välähdyksiä tosi paljon ja viime vuonna olimmekin paossa maaseudulla. Silti toivotamme yhdessä kaikille

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!16 kommenttia:

 1. Kyllä se 10-parikin kohta tulee, kun hetken lämmittelet varpaita noissa! :o)
  Iloa ja onnea alkavalle uudelle vuodelle!

  VastaaPoista
 2. Paukuttelu alkaa kohta, meilläkin Nöpö kammoaa rakettitulta, Sulo asettautuu keskelle pihaa katselemaan ja kuuntelemaan ilotulituksia...niin erilaisia ovat!

  Kauniit sukat tikuttelit, upea lanka!

  Oikein ihanaa ja kaunista alkavaa uutta vuotta ja rapsutuksia Karkille, toivottavasti rakettitulitus illalla ei kestä kauaa!

  VastaaPoista
 3. Mukavan näköinen lanka. Sukkia tarvitaan aina, joten seuraavat kannattaa neuloa heti perään; silloin niiden tekeminen on lähimuistisssa ja työ sujuu nopeammin. Itse neulon yleensä 3-4 sukat perätysten. Hyvää tulevaa vuotta kudonnaisten yms. parissa.

  VastaaPoista
 4. Onnellista ja iloista uutta vuotta!

  VastaaPoista
 5. Onnellista uutta vuotta. Kaunis violetti väri sukissasi. Tuota pykäreunaa en muista nähneeni sitten kouluaikojen. Se on aina yhtä kaunis.

  VastaaPoista
 6. Kauniit sukat olet neulonut,jatka vaan niin kohta sukkia syntyy liukuhihnalta.Hyvää ja iloista Uutta Vuotta 2017 sekä tietysti idearikasta vuotta.Toivottavasti teillä ei paukutella samoin kuin täällä meillä.

  VastaaPoista
 7. Kivan näköiset sukat kaikenkaikkiaan! Hauska pinta niissä.
  Oikein Hyvää Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 8. Hyvää uutta vuotta teille myös! Blogikoiralta on kuulo heikentynyt, joten ehkä tämä päivä menee paremmin kuin 12 edellistä.

  VastaaPoista
 9. Hyvä on villasukissa hipsutella - niin minäkin metsämökin rauhassa. Hyvää uutta vuotta sinullekin!

  VastaaPoista
 10. Oikein Hyvää Uutta Vuotta 2017!

  VastaaPoista
 11. Ihanat sukat nyt on luvattu oikein rapsakkaa pakkasta,joten villasukat ovat tarpeen.Kaikkea hyvää sinulle uuteen vuoteen ja Karkille halit!

  VastaaPoista
 12. Villasukkia aina tarvitaan eikä niitä voi olla koskaan liikaa. Toivottavasti Karkki ei pelästynyt kovin paukuttelusta. Hyvää ja inspiroivaa vuotta 2017 sinulle. Liisa

  VastaaPoista
 13. Oikein hyvää uutta vuotta :)

  VastaaPoista
 14. Värikkäät ovat sukat,ihanat. Onnellinen vuosi olkoon sinulle.

  VastaaPoista