keskiviikko 29. marraskuuta 2017

Kalevala-peitto valmistui

Syksyisen ponnistelun tuloksena sain Kalevala-peittoni kuivaus-vaiheeseen.


Kuvaaminen osoittautui jälleen todelliseksi haasteeksi. Pimeää sisällä ja ulkona ja salamat ei onnistu ja kuvaajalla ei taitoja ja ja ja. Toisaalta peitosta on niin monia ihania versioita ollut esillä blogeissa ja facebookissa, että jääköön minun huonot kuvat nyt näihin kahteen.


Käytin 7 veljestä ja peitosta tuli karkeahko. Tykkään kovin näistä kuvioista ja kyllä sieltä suosikkisuunnittelijakin löytyi. Todella upea projekti ja loistavasti toteutettu.

Tarkka voi huomata, että reuna on design by vekki. Se johtuu ainoastaan vekin huonosta sisälukutaidosta ja projektiväsymyksestä.

Nyt hoidetaan virkkaushartia-jumituksen tuoma päänsärky pois ja kohti tuttuja tonttuprojekteja.

15 kommenttia:

 1. Hieno peitto. Olen nähnyt kansalaiopiston piirissä monta peittoa työn alla ja ne ovat kaikki olleet omannäköisiä, mutta viehättäviä. Erilaisia väriyhdistelmiä, erilaisia lankalaatuja. Onnea hienosta suorituksesta.

  VastaaPoista
 2. Hienoa, määränpää saavutettu täälläkin.
  Tykkään peittosi värityksestä. Jos tekisin toisen, valitsisin todennäköisesti näitä sävyjä. En kyllä ihan tällä istumalla alkais toista tekeen.
  Hyvin luette:) reunus on sinullakin nätti.

  VastaaPoista
 3. Onnittelut......peite on kaunis kaikkinensa.Kovan työn olet tehnyt.Minä jään odottelemaan tonttujasi.ps.muista markkinat 2.12

  VastaaPoista
 4. Iloinen peitto, joka lämmittää jatkossa mukavasti.

  VastaaPoista
 5. Komeahan tämä on sinun peittosi ja omaa suunnittelua mukana. Onneksi minä en edes aloittanut tätä, kesken olisi jäänyt kuitenkin niinkuin moni muukin työ.

  VastaaPoista
 6. Ihana sinun peitosta tuli vaan minä jätin tuon virkkauksen väliin. On myös vaikeaa tuo kerroksellinen virkkuu. Pitäis vähän nähdä livenä niin sitten voisi sujua minultakin.

  VastaaPoista
 7. Voi miten kaunis peitto! Tykkään väreistäsi.

  VastaaPoista
 8. Kerrassaan upea työ! Hyvä sinä.

  VastaaPoista
 9. Oi miten tuli ihana peitto♥ Niin kaunis! Hienoa työtä!

  VastaaPoista
 10. Aivan Upea tuli sinunkin peitostasi! Oli tämä hieno projekti :)

  VastaaPoista
 11. Ihana nähdä valmis peitto.

  Oli tarkoitus osallistua mutta ranteeni pettivät minut kipeydyttyään joten oli pakko ottaa pitkä tauko kouluista,puikoista sekä kirjonta neuloista. Mutta ompelukoneen ääreen palasin taas todella pitkän (noin vuosi) tauon jälkeen. Ostin hiljalleen myös tilkkuilutavaroita aloittaakseni pitkään harkitsemani tilkkuilun uusittuani ensin vaatekaappini sisällön "tälle vuosituhannelle" nuorisoani lainaten. Ensi syksynä ajattelin viimeistään etsiä itselleni sopivan tilkkuiluryhmän.

  Kiitos sarafeeni/vaatteiden historia jutusta, oli mielenkiintoinen ja sujuva lukea näin aamuyöstäki (klo 2.45).

  VastaaPoista
 12. Kyllä tuli hieno peitto :) On siinä ollut sinulla hommaa, mutta kyllä kannatti.

  VastaaPoista
 13. Kivat värit tässä peitossa. Nämä palapeitot on kauniita ja lämpimiä :)

  VastaaPoista
 14. Tosi kaunis ja huikea virkkaustaidon näyte! Tämä oli hieno projekti.

  VastaaPoista