torstai 2. marraskuuta 2017

Matot valmistuivat

Kaiken syksyä tekeillä ollut mattojen kutominen on nyt päätöksessä. Kovan pinnistelyn jälkeen sain tehtyä valmiiksi Tekemättömät työt vaivaavat kovin ja pyrinkin tekemään kaiken valmiiksi ennen kuin aloitan uutta. Tässä tapauksessa se ei onnistunut.

 Päätin purkaa niisinnän, jotta en varmasti enää tätä kuviota kudo. Olen niin kyllästynyt kuvioon ja luulen, ettei näistä matoista kumpainenkaan pääsy meidän huushollin lattialle. Kudoin punaisena, oranssina, vihreänä ja kokeilin myös pörröisellä LP-kuteella.

 Vasemmalla minun mielestäni oikea puoli ja oikealle nurja puoli. Tuohan voisi olla myös päinvastoin.
Kuteena ohut ja paksumpi ontelokude. Kiva materiaali kutoa kylläkin, mutta hintaahan tulee paljon lisää verrattuna esim. trikookuteeseen.

7 kommenttia:

 1. Voi että ovat niin upeita mattoja! Ihailen hiljentyen, olet niin taitava! Sain minäkin kaksi mattoa lomalla tehtyä, sellaisia tavallisia...hiljalleen opettelen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saila. Siitä se lähtee ja pian haluat kokeilla kaikkia kivoja malleja.

   Poista
 2. Upeita mattoja.Oletkos kuullut seuraavan;kukaan ei kysy kauanko meni aikaa vaan kuka on tekijä.Voit olla oikeasti ylpeä noista matoista,ovat todella kauniita.Välillä on mukava vaihtaa myös sidos,saa taas uusia malleja.

  VastaaPoista
 3. Kauniita mattoja. Niisintä on työlästä puuhaa, joten kerralla pitää kutoa paljon. Voit olla ylpeä matoistasi.

  VastaaPoista
 4. Kaunista, mutta ymmärrän hyvin, että yhtä ja samaa kuvioita ei kauaa jaksa. Pitkään jaksoitkin!

  VastaaPoista
 5. Kyllä on niin upeita mattoja, että voit olla ylpeä aikaansaannoksistasi :)

  VastaaPoista