torstai 4. tammikuuta 2018

Hiirulaisia

Vuosi vaihtui ja Karkkikin selvisi pienellä paniikilla. Kohtuullisesti raketteja ammuttiin meidän kylällä ja se on hyvä.

Tammikuussa 2009 aloitin tämän Vekki-blogini pitämisen ja niin vain hurahti 8 vuotta kuin siivillä. Ja ei kun jatketaan vaikka vähän hiljaisemmalla vauhdilla. Synttäreitä emme vietä.

Alkavan vuoden aloitin tekemällä hiiriä. Hyvä aloittaa näin pelkistetyllä työllä, jotta tekemisen ilo syntyy täyteen vauhtiin.  Tässä kokeilin hiekkapussin käyttöä, jotta ötökkä pysyisi pystyssä ja hyvin toimii.

Hiiristä tuli mieleeni joulumuisto Lontoosta vuodelta 1970, kun myin ison tavaratalon leluosastolla  alla olevia hiiriä. Tosin kaunis harmaa väri on vuosien saatossa muuttunut, mutta onhan hiirellä jo ikääkin 47 vuotta. Hiiiret maksoivat £ 1,5 ja ne olivat todella suosittuja. 

 Tavaratalon johtajakin kävi kiittämässä kädestä pitäen uudesta lelumyyntiennätyksestä. Muut myyjät olivat aivan jäykkänä kauhusta, kun johtaja käveli minun, ulkomaalaisen huonosti kieltä osaavan luokse. Taisin olla omalla alueellani lelujen maailmassa!

Eli hyvää vuoden jatkoa!

12 kommenttia:

 1. Soma hiirulainen:) Ja ihana muisto sulla Lontoosta.

  VastaaPoista
 2. Miten hiiret ovatkin kannatelleet harrastuksiasi monta vuosikymmentä. Varmasti muisto lämmittää. Kiva, että jaksat kirjoittaa blogia. Hyvää alkanutta vuotta.

  VastaaPoista
 3. Söpösiä hiiriä :) Kyllä kai sitä voi todeta, että olet ihan elementissäsi, kun teet kaikkea ihanaa eläimiä ja tonttuja :) Hyvää loppuviikkoa Vekki ja onnea blogisi vuosipäiville :)

  VastaaPoista
 4. Kivoja hiiriä kumpainenkin. Lelut ovat sinun juttusi ehdottomasti. Jatka niiden tekemistä, niin me lukijat viihdymme hyvin blogiasi lukemassa.

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana muisto ja tilanne menneiltä vuosilta:)

  VastaaPoista
 6. Suloisia hiirulaisia ja ihana muisto!
  Olen samaa mieltä olet taitava tekemään ihania leluja ja eläin hahmoja.
  Onnittelut blogin vuosipäivän johdosta.

  VastaaPoista
 7. Hienoja nuo sinun tekemät hiiret! Hyvin olet hoitanut tuota lontoolaistakin hiirtä, kun niin iloisena nauraa.

  VastaaPoista
 8. Kyllä tämä uudempi hiiri vaan on suloisempi, ainakin minusta ;)
  Hiirillä onkin hyvä aloittaa uusi vuosi. Oikein hyvää tätä vuotta sinulle ja Karkille.

  VastaaPoista
 9. Hauskat hiirilaiset ja mukava ovistoppari. Muistan sinut jo pitkältäaikaan, kun olimme vuodatuksessa. Aika kuluu kummasti ja toivotan hyvää uutta vuotta sinulle ja tietysti Karkille myös.

  VastaaPoista
 10. Oi mikä muistojen hiirulainen. Suloinen on tuo uusikin.

  VastaaPoista
 11. Kiva muisto ja mukava kun hiiret ovat säilyneet!

  VastaaPoista