sunnuntai 4. helmikuuta 2018

Kutomista ja askartelua

Pupuprojekteja on kesken. Pienempiä valkoisia pupusia tein oman kaavan mukaan ja vähän korvat tuli isoiksi. Osien ompelu käynnissä ja samoin kasvojen suunnittelu. Isommat keltaiset on myös kasvoja vailla. Tykkään tuosta kaavasta ja olen tehnyt sillä ennenkin mm. pellavahuopaisia. 
Tässä kuva:
Nuo pellavahuopaset on tosi kivoja ja olisi hauska tehdä niitä, mutta se on melkoinen rääkki ompelukoneella, saksille, neuloille ym.

Sitten sukkaprojektini. Milou-Palmer-sukat ovat kohta kirjontavaiheessa. Vielä vähän ja kärkikavennukset, sitten päästään kokeilemaan silmukointia. Opin uuden sanankin tässä projektissa.


 Silmukointiohje selkeästi. On kyllä kiva kokeillä.

Kivaa pakkassunnuntaita!

12 kommenttia:

 1. Ihania pupusia! Tykkään kaikista sinun tekemistäsi pehmoeläimistä! Rakkaimmat meillä asuvat on ihanainen kana ja nalle :D.

  Sukkaprojektisi on todella mielenkiintoinen, kaunista tulossa jälleen!

  VastaaPoista
 2. Ihania pupuja. Kyllä pääsiäinen tulee taas nopeasti. Villasukat näyttävät jo ilman silmukointiakin kauniilta. Niille löytyy varmasti onnelliset omistajat. Pakkassunnuntain kunniaksi menemme teatteriin: Gabriel, tule takaisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Gabriel oli Tarmo Manni. Tulee heti mieleeni.

   Poista
 3. Olet kyllä ahkera. Ihanuuksia olet tehnyt.

  VastaaPoista
 4. Mukavan mallisia pupuja massut pullollaan porkkanaa =)
  Silmukointi on mukavaa, tulee kuviota paljon helpommin kuin kirjoneuleessa. Pienenä vinkkinä, ainakin minusta tulee siistimpää kun nuo pystysuorat osuudet tekee ylhäältä alaspäin eikä alhaalta ylöspäin niin kuin tuossa ohjeessa. Oliko mahdollisimman epäselvästi sanottu =) Kannattaa kuitenkin kokeilla kumpi tapa sinulla toimii paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sude vinkistä. Kaikki apu on tervetullutta ja jos asuisit lähempänä tulisin oppiin!

   Poista
 5. Suloisia pupusia, pääsiäinen on kyllä nopeasti ovella, joten on hyvä olla ajoissa liikkeellä.
  Kauniit sukat tulossa.

  VastaaPoista
 6. Oi miten suloisia pupuja❤ Olet kyllä näppärä! Nuo sukat näyttää nyt jo ihanilta! Leppoisaa alkanutta viikkoa♥

  VastaaPoista
 7. Hei tulin vierailulle . Kivat puput olet tehnyt. Minulla on vuoden vanha pojanpoika ja olen ajatellut virkata jonkin lelu eläimen. Saa nähdä miten onnistuu. Kiitos selkeästä silmukoita ohjeesta . Missä sinulla on lukijat painike? Sinulla on kiva blogi.

  VastaaPoista
 8. Ihania pupusia ja niistä tulee suloisia. Tuo sukkakoriste silmukoiden on ihan uutta minulle.

  VastaaPoista