lauantai 31. maaliskuuta 2018

Pelargonit vie mukanaan

Ihmettelet mitä tekee pelargonit käsityöblogissa. Käsityötähän keräilykin on, jos vähän käsitettä venytetään. 

Olen vuosia ollut pelargonien ystävä  ja keräilijäkin vaihtelevassa määrin. Ehkä meidät on tarkoitettu yhteen.

Tällä kertaa tie vei Huhtamoon (Huittisiin) perlargonitapahtumaan. Voi mikä aarreaitta siellä oli. Olisin voinut ostaa kaiken. Keskityin nyt kuitenkin vanhoihin perinteisiin sekä luonnonlajeihin. Ja valikoimaa oli.

Yhdeksän etsimääni löytyi ja iloisin mielin kotimatkalle. Vielä on muutama, joita etsin. 

Kasvihuone on jo valmiina odottamassa  pelargoneja viettämään kesäänsä. 
Kiva oli käydä Huhtamossa.

7 kommenttia:

 1. Kyllä pelergoniat tarvitsevat paljon käsillä tekemistä eli sopivat tähän blogiin mainiosti. Ihna kuulla, että olet löytänyt paljon aarteita.

  VastaaPoista
 2. Kiva paikka tuollainen Huhtamo! Pelargonit on kyllä kauniita! Ihanaa pääsiäistä♥

  VastaaPoista
 3. Voihan huisi. Tuolla olisi kiva käydä. Mitenkähän nuo markettien pelargoniat on jalostettu kun niitä ei koskaan saa säilymään talven yli, en minä ainakaan saa. Kyllähän ne ennen säilyi vuositolkulla ja jaksoivat kukkia niin kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan kun meidän mummu laittoi pelakuut perunakuoppaan talveksi ja sieltä keväällä otti pois. Vuodesta toiseen kukkivat kuistilla kovasti ja nyt minulla on kasvatuksessa ollut jo liki 30v tämä mummoni pelakuu. Ei nyky hybridit kestä talvetusta ja jos kestää hengissä, ei kuki enää kunnolla.

   Poista
 4. Kyllä kukkien kasvatus sopii kässäblogiinkiin oikein hyvin, sillä nehän vaatii käsityötä saadaksesi ne kukoistamaan. Varmasti upea tilaisuus nähdä erilaisia pelakuita.

  VastaaPoista
 5. Oo. Pelargoniat on ihania. Ja kyllä kukkajutskat sopii kässäblogeihin vallan mainiosti. Nehän inspiroivat. Harmittaa kun muuton myötä ei ole paikkaa niitä talvettaa ja olen omistani joutunut luopumaan. Laitathan kuvia sitten kukkivista pelargonioistasi.

  VastaaPoista
 6. Ymmärrän hyvin tuon Pelargonia innostuksen. Tykkään myös niistä, jokaiseksi kesäksi ostan muutaman!

  VastaaPoista