maanantai 3. syyskuuta 2012

Hilla Hiiri

No niin, nyt on sitten työt tehty. 40 vuotta valtionhallinnossa on liki ihmisikä, mutta niinhän se vaan hurahti! Aikaa jää nyt moneen muuhun asiaan. Varmaan ne kiireet vasta alkaa, kuten olen niin monen kuullut sanovan.

Alkajaisiksi tässä on Hilla Hiiri:

 
Hilla Hiiri on fleecestä, uusi villatakki päällänsä.

 
Olen kovasti tykästynyt tähän kaavaan ja tehnytkin siinä muunnelmia.


Tein Hillan niin turvalliseksi kuin mahdollista myös pienemmän lapsen käteen sopivaksi.

11 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon :).

  Hehe, aika alkaa nyt mennä vieläkin nopeammin....

  VastaaPoista
 2. Työelämän aikana oot kulkenut pitkän matkan ja tänään tuli muutos. Nyt itse teet mitä haluttaa ja jopa voi hyvällä omallatunnolla olla tekemättäkin.
  Toivotan sinulle blogi-ystäväni 'Onnellisia päiviä sinulle' :D

  VastaaPoista
 3. neuleet/Pirjo Onneksi olkoon työ urakasta.Kyllä on mukava olla vapaalla.On vaan kaksi vuotta pitänyt opetella olemaan vapaalla.Hyvää kässäri intoa vaan.Ja terveyttä ja kaunista syksyä.Sinulla on niin ihania pehmoja..

  VastaaPoista
 4. Onnea alkaneelle vapaaherrattaren uralle. Tiedän ettet istu keinutuoliin, siitä todisteena nämäkin sivut runsaine käsitöineen. Ja ...pian vaarikin aloittaa vastaavan olotilansa.

  VastaaPoista
 5. Onneksi olkoon! Nyt se vasta kiirettä pitää, illalla huomaat kuinka se päivä nopsasti meni mitä olenkaan tehnyt tänään.
  Sinulla on taitavat kädet ja iloksemme saamme katsella niin monia ihania oivalluksia jotka olet tehnyt.Noille bambeille ihan juttelin, kun kalliolla söpöinä seisovat, ja hiirulainen aivan suloinen.

  VastaaPoista
 6. Rattoisia eläkepäiviä! Näiden ihanien pehmojen kanssa aikasi kuluu mukavasti! Kaikkea uuttakin on kiva kokeilla ja tiedän kokemuksesta, että kiirettä pitää....

  VastaaPoista
 7. Oikein antoisia ja ansaittuja eläkepäiviä !
  Nyt sinulla on aikaa kaikelle kivalle tekemiselle.

  Voi kun minäkin joskus pääsisin ja terveenä, eläkkeelle :)

  VastaaPoista
 8. Hieno! Eikös sitä sanota, että kaikista kiireisimpiä on just eläkeläiset? Sopivasti menoja ja harrastuksia. Nauti ja ole onnellinen!

  VastaaPoista
 9. Söpö hiiri :)
  Onnea, Onnea! Nyt on aikaa harrastaa.. ja niillä kiireillä sitä päivänsä täyttääkin aika äkkiä ;D

  VastaaPoista
 10. Nauti eläkepäivistä, keitä välillä hyvät kaffet ja nauti!! Tosin ikävä töissä iloista nauruasi! Ihana tuo Hilla Hiiri!

  VastaaPoista