torstai 2. toukokuuta 2013

Vapun jälkeinen shopping-tour

Blogivierailuni (anteeksi hän, jonka blogia en enää löytänyt kiittääkseni) antoi vinkin Wexler kangaskaupasta Lahdessa (Vesijärvenkatu 32). Sinnehän lähdin tekemään tutustumiskäynnin ja kyllä kannatti! (Kurkkaa esim. http://toolontilkkupaja.blogspot.fi/search?updated-min=2013-01-01T00:00:00%2B02:00&updated-max=2014-01-01T00:00:00%2B02:00&max-results=5 )

Kaupan facebook-sivuilta otin muutaman kuvan, koska niin kuin usein, kamerani unohtui keittiön pöydälle. Aivan ihana kauppa, missä menee ihan pyörryksiin, kun kaikki on niin kivoja.

 
 
 
Matka jatkui Vääksyyn. Aivan keskustassa sijaisee aarreaitta Lauran Kauppa. Ihanassa sekamelskassa tekee joka silmäyksellä "löytöjä". Kankaista, vaatteista, rautaesineistä, ja vaikka mistä. On ruukkuja, vanhaa, uutta, pitsiä, narua loputtomasti tavaraa.
 
 
 
 
 
Kaikki kuvat ovat Lauran kaupan facebook-sivuilta ja näyttävät vain pienenpienen osan tarjonnasta.
 
Ja niinhän siinä kävi nytkin, että joka paikasta jotain jäi minunkin kassiini. Ostin Lauran kaupasta aivan ihania rautaisia lintuja. (ja nyt on kamerakin saatuvilla ;);) Lauralta sain myös piparmintun tuoksuisen pelargonin taimen.
 
 
Wexler-kankaista sitten myöhemmin.