sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Somerniemen kesätorilla

Olihan Somerniemen kesätorilla käytävä, kun niin monet ylistävät ja busseittain ihmisiä siellä käy.

 
Ja kyllä olikin väkeä. Tien vieret, pellot, parkit täynnä autoja silmin kantamin. Sääkin sattui viikon ainoa sateinen päivä, ja ehkä juuri siksi oltiinkin ostoksilla. Onneksemme olimme aikaisin aamulla liikkeellä.
 
 
Kivasti uudempaa kirpparitavaraa ja myös antiikkisia vanhoja. Lasia oli paljon ja kauppa näkyi käyvän.
 
Vaatteita olikin vähemmän ja varsinkin lasten vaatteita ei juurikaan. Käsityöläisiäkin löytyi joitain. Villasukat mm. 3e ja se oli kyllä alhaisin hinta minkä olen nähnyt. Tosin ei laatulangasta kudottujakaan.
 
 
Katso soittajan jalkoihin. Siellä istui koko ajan kiltisti paikoillaan ihana koiruus. Oikealla soittajan muusa.

Kaikkea syötävääkin löytyi, kahviloissa pitkät jonot, mutta silti vapaita paikkoja paljon. Olikohan henkilökuntakin lomailemassa.

Entisenä perenna-keräilijänä löysin kolme aivan ihanaa kasvia, joita minulla ei ole.

 
Tarhajuoru sinisenä. Joskus minulla oli lilan värinen, mutta hävinnyt. Sain myös Tarhajuorun punaisena. Lisäksi samaiselta myyjältä löysin Tähtililjan. Aivan tuntematon minulle.

 
Ja sitten se löytöaarre viimeisenä. Kaksi Dollytex-nukkea ja nukke ehkä myös 50-luvulta, jota en tunnista. Kaikki kolme 12e!!

 
Oli kiva reissu ja sen kunniaksi joimme vielä leivoskahvit tuntemattomassa paikassa tuntemattomassa kahvilassa. Navigaattoreihin pitäisi löytyä ohjelma, missä kerrottaisiin kaikki kivat kahvilat reitin varrella.