torstai 4. tammikuuta 2018

Hiirulaisia

Vuosi vaihtui ja Karkkikin selvisi pienellä paniikilla. Kohtuullisesti raketteja ammuttiin meidän kylällä ja se on hyvä.

Tammikuussa 2009 aloitin tämän Vekki-blogini pitämisen ja niin vain hurahti 8 vuotta kuin siivillä. Ja ei kun jatketaan vaikka vähän hiljaisemmalla vauhdilla. Synttäreitä emme vietä.

Alkavan vuoden aloitin tekemällä hiiriä. Hyvä aloittaa näin pelkistetyllä työllä, jotta tekemisen ilo syntyy täyteen vauhtiin.  Tässä kokeilin hiekkapussin käyttöä, jotta ötökkä pysyisi pystyssä ja hyvin toimii.

Hiiristä tuli mieleeni joulumuisto Lontoosta vuodelta 1970, kun myin ison tavaratalon leluosastolla  alla olevia hiiriä. Tosin kaunis harmaa väri on vuosien saatossa muuttunut, mutta onhan hiirellä jo ikääkin 47 vuotta. Hiiiret maksoivat £ 1,5 ja ne olivat todella suosittuja. 

 Tavaratalon johtajakin kävi kiittämässä kädestä pitäen uudesta lelumyyntiennätyksestä. Muut myyjät olivat aivan jäykkänä kauhusta, kun johtaja käveli minun, ulkomaalaisen huonosti kieltä osaavan luokse. Taisin olla omalla alueellani lelujen maailmassa!

Eli hyvää vuoden jatkoa!