lauantai 24. elokuuta 2013

Pientä pintaremonttia

Taitaa tässä käyneen minullekin niin kuin monille: eläköityminen antaa sysäyksen uudelle. Tulee tunne, että uusi asunto tai uusi ympäristö, uusi harrastus jne. olisi kiva. Aloitetaan kuin uutta elämää uusin ajatuksin. Joku sanoi, että eläköitymisen sisäistämiseen meneen noin puoli vuotta ja sen jälkeen energiaa pursuaa toteuttaa kaikkia niitä haaveita, mitä pitkin työssäoloaikaa mietti.

Meillä muutoksenaika alkoi pienellä pintaremontilla.

 
Niin tai siitä piti tulla pientä pintaremonttia. On kuitenkin käynyt niin, että pieni uudistus vain hyppää silmille vanhassa ympäristössä, joten remontista taitaakin tulla mittava. Kahdessakymmenessä vuodessa niin moni asia on muuttunut. Materiaaleja on saatavana jos minkälaista ja tekniikkakin kehittynyt harppauksilla. 1990-luvulla kaikesta materiaalista oli pulaa varsinkin jos hieman halusi poiketa keskivertolinjasta.
 
Vessa on ensimmäinen remppakohde ja ulkoeteinen. Kuvan vessa on jo kuorittu ja tuo vanha Laura Ashleyn tapetti sai lähteä. Saa nähdä mihin päädytään remppa kun tosiaan aina laajenee ja uusia ideoita ilmaantuu kesken kaiken.