maanantai 3. joulukuuta 2012

Paperinarusta himmeliksi

Käsityömessuilla näin kivoja uushimmeleitä ihan aitoon kitschi-tyyliin. Himmelit tehdään aukaistusta paperinarusta kierrättämällä tehdyistä "pilleistä"

 
Messuilla himmeleitä oli valkoisia ja värillisiä. Tietysti uutuus teki kauppansa ja minä sain kuin sainkin ehkä sen viimeisen värillisen. Tee-se-itse-pakkauksessa oli värillinen paperinaru sisältä valkoisen kirjavaa ja siitä en tykännyt ollenkaan.
 
 
Kuvan vasemmassa yläkulmassa näkyy muka joulunpunainen naru avattuna. Minusta tuo muistuttaa polka gris -minttukarkkeja enemminkin.
 
 
Muutin mallia omanlaiseksi, sekä otin kaikki omat paperinarut käyttöön mitä löytyi. Sattumalta punaistakin oli varastossa.
 
 
Tuossa yllä näkyy kaksi alkuperäistä "joulunpunaista" pilliä, mitkä minusta ovat  aivan jotain muuta. Ehkä tämä himmeli ei jää suvussa kiertämään jälkipolville!
 

5 kommenttia:

 1. Tuo värihimmeli on hauska keksintö. Olisi kiva esim. lastenhuoneissa. Mehupilleistä tehtyä voi käyttää parvekkeella. Jopa yhden mustanki himmelin tiedän .

  VastaaPoista
 2. Värihimmelit ovat hienoja! Musta iso musta himmeli olisi upea tai sitten punainen. Hienoa, että kaikkea uudistetaan.

  VastaaPoista
 3. Ihana. Jotenkin olkihimmeliin verrattuna kuitenkin kömpelönrosoinen, mikä onkin tosi viehättävää. Perinteitä pitääkin välillä tuulettaa ja tämä kierrätystuote kyllä sen tekee kivalla tavalla.
  Voipa hyvinkin jäädä sukuun kiertämään, jos oivaltavat idean.

  VastaaPoista
 4. Nämä värihimmelit ovat sitten nättejä, sekä hauskan värisiä.

  VastaaPoista
 5. Kiva, ei aina tarvitse olla perinteistä, olkea :)

  VastaaPoista