keskiviikko 14. elokuuta 2013

HAUHAU-HAU

Kissojen jälkeen yritin tehdä koiria. Piirsin kaavat vanhoja muokkaillen ja en ole ollenkaan varma, näyttävätkö nämä koirilta vai mitä elukoita lienevät. Ainakin luppakorvat ja pieni häntä.


 
Vanhaa tuttua fleeceä ovat ja tiukkaan täytetty, jotta pysyvät hyvin istumassa. Askarteluvanut eivät käy mielestäni pehmoeläimiin. Vanut ovat niin pehmeitä ja "löystyvät" aikaa myöten.


 
Ilmeistä tuli vahingossa ihan selvästi poika ja tyttö. Eli vasempi on poika ja oikeanpuoleinen tyttö. Käpäliin ompelin hieman anturoita mukailevia varpaita. Tällä kertaa jätin vaatteet pois.
Olipa taas kiva tehdä näitä ja samalla katsella MM-kilpailuja.

10 kommenttia:

 1. Jotain sylikoira-rotua ilmeisesti. Näyttävät ainakin kovin kilteiltä ja lapsirakkailta ♥

  VastaaPoista
 2. Minusta nuo näyttävät ihan pupuilta, mutta minä olenkin ihan surkea tunnistamaan koirarotuja, joten ihan hyvin voivat varmasti olla koiriakin. ;) Suloisia joka tapauksessa, toivottavasti pääsevät hyvään syliin halittavaksi! :)

  VastaaPoista
 3. Söpöjä ovat, mutta koiramaisuus ei oikein tule esille. Koirilla on yleensä pitkä kuono, ainakin niillä joilla on luppakorvat.

  VastaaPoista
 4. Selkeesti ovat poika ja tyttö ja söpösii. Eiks se oo kiva ku miälikuvitukselle jää tilaa: yhdelle ne on koiria, toiselle jänöjä, kolmannelle jotain ihan muuta.

  VastaaPoista
 5. Tosi viehättävät pehmoeläimet! Ovat sitten koiria tai mitä tahansa eläkkäitä.

  VastaaPoista
 6. Hauskat koirat ja mitä käytät täytteenä? Minä olen joskus laittanut trasselia ja se on hyvin jämäkkää. Yksi vika sen peseminen ja kuivaaminen on työlläsjuttu.

  VastaaPoista
 7. Iloisen ilmeikkäitä otuksia.Voisivat olla ihan hyvin koirapupuja.

  VastaaPoista
 8. Muistuttavat pupuja, joten taitavat olla jäniskoiria.

  VastaaPoista