sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Kultausta

Niinhän siinä aina käy. Päässä pyörii tietty idea ja visio mitä haluan. Sitten alkaa metsästys, pitkä ja piinallinen.  Etsin sitä, mitä ei ole tai ei löydy. Niin nytkin.

Halusin uuteen vessaan ison kultareunaisen peilin. Eihän sitä löydy, ei millään, eikä mistään. Sitten toteutan hätäidean eli ostan valkoisin kehyksin kapeamman peilin, kun olin suunnitellut. Ja kultaan  itse. Koko 80x140cm käy juuri ja juuri.En ole koskaan kultaa käyttänyt näin, mutta kokeilin miten kirkaskultamaali käyttäytyy ja tutkailin tekniikoita. Halusin vanhahtavaa sävyä peiliin. Tässä lopputulos:


 
Lopputuloksesta tuli ihan nätti, vaikka koko kultainen oli tarkoituksena. Peilin myötä päättyi vessaremontti ja olen oikein tyytyväinen lopputulokseen ja itseeni, sillä toteutin rempan ihan omin kätösin paitsi putki- ja sähkötyöt.
 


10 kommenttia:

 1. Hienoa jälkeä. Olen joskus käsitellyt kehykset kullanvärisellä spray-maalilla, mutta silloin ei synnyt tuota vanhahtavaa vaikutelmaa vaan tasainen pinta.

  VastaaPoista
 2. Kaunista olet saanut aikaiseksi:)

  VastaaPoista
 3. Mä oon niiiin ylpee susta! Sä oot taitava ja sitkee mimmi. Ylimaalisen nättiä tuli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIITOS, ja arvaa miksi osasin? Sä olet hyvä opettaja ja innostaja. Kiitos vielä.

   Poista
 4. Kauniisti ja taitavasti tehty nuo kultaukset. Minusta noin osittain kultaisena kehys on paljon hienompi kuin kokonaan kullalla maalattuna.

  VastaaPoista
 5. Kaunis peili. Kyselit sitä punontaojhetta. Yritän kirjoittaa sitä drlostuksen blogiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulipas nyt virheitä kerrakseen.... :)

   Poista
 6. Niin sitä pitää! Tämä vaihtoehto on parempi varmastikin kuin koko kultainen.

  VastaaPoista
 7. Peili on kaunis ja onnistunut. Näyttää paremmalta, mitä kuvittelisin sen näyttävän kultakehyksisinä. Olet aikamoinen remontti-Riitta, hieno lopputulos. Samoin uudemman postauksen kranssi on hieno.

  VastaaPoista