torstai 12. joulukuuta 2013

Kirpparikierros

Mikään käsityö ei ole valmistunut. Tänään kiersin muutamalla kirpparilla ja ostin vaatteita sopiviksi peikkojen asusteiksi. Ja hui hirveetä, miten hinnat on noussut. Nypyille pesty liivi 4e ja huivintapainen lappunen 3,50e.
Sain kuitenkin jotain tuleville peikoille. Peikot ovat vielä osina työpöydällä.


Silmäni osuivat joululevypinoon. Selasin ne läpi, vaikka en ikinä ole ostanut vinyylilevyjä kirppareilta. Vanhat 70-luvun stereonikin hieman kyseenalaisessa kunnossa, joihin en ole koskenut ainakaan viiteen vuoteen. Urkumusiikista pidän aina ja paljon. Vielä kun soittajakaarti on Karl Richterin johdossa niin ei voi odottaa muuta kuin laatua. Toisen levyn urkurikin Konrad Amberg soittaa J.S. Bachin pari teosta ja sehän  sitten kruunasi koko musiikkinautintoni. JSB on ikuinen idolini. Olipa mahtava löytö! 6e.

10 kommenttia:

 1. Juolahti mieleen peikoista, minulla olisi varastossa jotain peikkoaskarteluun käyttökelpoista pois lahjoitettavaa - laittaisitko minulle s-postiosoitteesi?

  VastaaPoista
 2. Idoli-sana saa aivan uudenlaisen kaiun, kun mainitsee idolikseen J S Bachin!

  VastaaPoista
 3. Ihania levyjä ja mieluisaa musiikkia minulle myös. Kirpparilta en enään uskalla ostaa musiikkia, huonoja kokemuksia.Kirppishinnat ovat todella nouseet ja siksi valittavat kun ei kukaan osta. Minun ajatus vanhan pois myynnistä on jotta joko roskis tai euron kolikko. sekin on jo tuloa.

  VastaaPoista
 4. Kirppikset eivät ole vaarin ohjelmassa olleet koskaan innoituksen lähteenä. Olen kuullut että niiltä saattaa tehdä löytöjä. Onnea löydöistäsi Vekki.

  VastaaPoista
 5. ♥hienoja löytöjä! Kirppikset on kivoja!

  VastaaPoista
 6. Joskus kirpparikäynnillä onnestaa, onnittelut löydöistä:)

  VastaaPoista
 7. Aivan ihanat musiikkilöydöt teitkin. Nyt vain odotellaan peikkojen syntymistä.
  Mukavia joulunaluspäiviä sinulle!

  VastaaPoista
 8. En käy kirppiksillä- joten en tee löytöjä…. Toiset ne löytää kaikkea kivaa

  VastaaPoista