lauantai 1. helmikuuta 2014

60 vuoden ikäero!Näillä kahdella nallella on tasan 60 vuotta ikäeroa. Toinen on aidosta kultalammas-turkiksesta ommeltu. Hänellä napit silminä ja pieni kielikin näkyvissä. Nallen sain neljä vuotiaana joulupukilta 50-luvun alussa ja tässä hän vielä hyvissä voimin, vaikkakin leikkien jäljet näkyvät.


Punainen nalle on uusin tulokas. Keinokarvainen. Kyllä näitä nalleja ja eläimiä on niin mukava tehdä. Lisää on tulossa, kunhan silmä- ja kuonoposti saadaan.

12 kommenttia:

 1. Suloista kun teillä on vielä nallesuvun mummakin menossa mukana ♥ Nämä nykyajan nuoret näkyy värjäävän "karvojaan" mitä erilaisemman värisiksi ja näyttää villitys tarttuneen nalleihinkin. Hyvän värinen hän kyllä on ♥

  VastaaPoista
 2. Minä en voi käsittää, että joku osaa tehdä tuollaisia nalleja ihan itse. Mutta kyllähän sitä toki kaikkea voi oppia harjoittelemalla. Sinun nallestasi näkee, että harjoitus on tehnyt sinusta mestarin! :) Ja kyllä itse tehty nalle on niin paljon arvokkaampi kuin sarjatyönä Kiinassa kasattu.

  VastaaPoista
 3. Siinä on nallet sukupolvien kuvassa, hienoja molemmat!

  VastaaPoista
 4. Suloisia ovat molemmat. Hassua, ettei nalleissa tuo ikäeroo niin hyvin näy kuin vaikkapa ihmisissä!

  VastaaPoista
 5. Suloisia molemmat! Hyvässä kuosissa on kuusikymppinen vieläkin,saanut varmaan paljon hellyyttä ja rakkautta. Toivottavasti nuori nallekin saa sitä osakseen.

  VastaaPoista
 6. Kelpaa nuoren nallen olla kun on nallevanhus kaverina. Niin ja onhan noita nukkejakin kosolti.

  VastaaPoista
 7. Tosi lutusia nallukoita kumpikin,

  VastaaPoista
 8. Ihania nalleja ja tuo punainen väri hauska.

  VastaaPoista
 9. Upeita nalleja, molemmat! Vanhempikin säilynyt todella hyvänä!
  Itse muistan lapsuudestani vain veljelläni olleen mustan nallen, liekkö jäänyt mieleen siksi että sillä oli niin mainio nimi kuin Musta Mooses :D

  VastaaPoista
 10. Onpa hyvin säilynyt varttuneempi nalle.

  VastaaPoista