perjantai 14. helmikuuta 2014

Terveisiä

Aivan ihana pikku kaniinimäyräkoira Eetla lähettää terveisiä uuden kaverinsa kanssa.Kuvat otti matte Piie S. 
Ovat niin söpöisiä yhdessä koko joukko.

Vasemman puoleisen ompelin haljasnahkajäljitelmästä ja se matkusti Eetlan iloksi. 


10 kommenttia:

 1. Söpöläiset!
  Ihanaa Ystävänpäivää Sinulle Ystäväni

  VastaaPoista
 2. Ovatpa söpöisiä yhdessä kaikki! Ja hyvää ystävänpäivää.

  VastaaPoista
 3. Hyvää ystävänpäivää söpölle Eetlalle kavereineen ja koirakolmikon emännälle!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kysymyksestäsi. Minä siirryin Pfaffista Berninaa Aurora 440 QE:hen. Perusteena oli vapaan konetikkauksen ominaisuudet alkaen tikkausjaloista. Kaipaan yhä Pfaffista muutamia ominaisuuksia: Alalangan loppumisen näyttö, yläsyöttäjä (on kyllä uusimmissa Berninoissa), joitakin kuvio-ompeleita, useita muistipaikkoja yhden ison sijasta, jolloin sain vakiotekstit kuten "MS 2014" käyttöön helposti. Muuten Berninani on aivan ylivoimainen minun tarkoituksiini. Sinä teet noita kolmiuloitteisia pehmoihanuuksia, joten uskon että käytämme koneista eri ominaisuuksia.

  VastaaPoista
 5. Kvilttaaja vinkkasi blogissaan kertomaan konekokemuksia:Minulla on Pfaff Quilt Expressin 4.0 (siitä on tullut jo uudempi versio, joka on tosi söpö ulkokuoreltaan!). Ompelin ennen Pfaffia n 30 v. Berninan peruskoneella (se on minulla vieläkin) , ja minulle oli aika kova paikka vaihtaa Berninasta pois, koska pidin ja pidän sitä edelleen todella hyvänä koneena. Valinnan ratkaisi Pfaffin iso "kainalo", Berninalla ei ainakaan pari vuotta sitten ollut Suomessa saatavana rungoltaan isompaa konetta. Tyytyväinen olen kyllä Pfaffiinikin ollut, se on toiminut moitteetta kohta kaksi vuotta. Samat ominaisuudet, mitä Kvillttaaja edellisessä kommentissa kaipaa Pfaffista, ovat mielestäni Pfaffin vahvuuksia. Paininjalka-automatiikkaa lienee jo kaikissa malleissa, mutta tykkään kovasti siitä, että saan paininjalan alas jalkapoljinta kevyesti painamalla, pystyn silloin käyttämään molempia käsiä esim. työn paikallaan pitämiseen. Tykkään myös koneen siististä ja sileästä ulkoasusta, pölyä kerääviä mutkia ja koloja on vähän. Mutta kuten Kvilttaajakin totesi, kannattaa miettiä, mitä ominaisuuksia tarvitsee.

  VastaaPoista
 6. Ihania kaikki tyystin! Hyvää Ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 7. Ihania mäyriksiä ja mestarin tekemänä niin aitojen oloisia.. Ystävyyden päivaa vaikka jo ilta ehti, toivottaa tahdon sinulle myös ♥

  VastaaPoista
 8. Eihän tuosta melkein erota, mikä on elävä ja mikä ei ♥

  VastaaPoista
 9. Ihania kaikki!
  Kyllä kelpaa blogiassistentin uusien kavereidensa kanssa poseerata. Tuo ylemmän kuvan hymy on Eetlalla valloittava.

  VastaaPoista