maanantai 25. elokuuta 2014

Ihmettelyä

Ihmettelen mihin tuo aika rientää. Mitään uutta en ole saanut ommeltua, vaikka kankaita hypistelen lähes päivittäin. Mutta kun ei iske niin ei iske.

Kangaspuutkin tuossa odottelevat, mutta kun sekään ei nyt iske ollenkaan. Kurssi alkaa syyskuussa, ja tarkoitus on oppia perustaidot. Sitä odottelen innolla, josko sitten saisi aikaiseksi jotain.


(Kuvassa Iittalan naivistinäyttelystä v. 2010 otettu kuva virolaistaiteilijan työstä. Valitan, mutta nimi ei tule mieleen)

Muutaman tontun olen saanut vaatetusvaiheeseen, mutta sekään ei oikein inspiroi. 
Toivottavasti tämä ei jää pysyväksi olotilaksi, sillä eihän kukaan voi olla ilman käsitöitä.

Hyvää viikkoa kaikille ja kiitos kun käytte kommentoimassa!

6 kommenttia:

 1. Kyllä välillä on hyvä antaa käsien huilia ja olla vain, kun oleminenki on tekemistä ♥

  VastaaPoista
 2. Joskus pitää vain antaa mielen ja käsien levätä:) Mukavaa viikkoa myös sinulle!

  VastaaPoista
 3. No niin tuntuu päivät hujahtavan ohi ettei huomaakkaan. Mitenkähän silloin nuorena päivätkin olivat pitempiä =) Minäkin vain aloittelen jatkuvasti uusia töitä eikä valmiiksi tule mikään. Ensi viikolla pitäis vielä ehtiä maalauskurssillekin. Kangaspuilla kutominen oliskin mukavaa, mutta sen opettelun jätin suosiolla toisille =)

  VastaaPoista
 4. Minustakin ajan kulku kiihtyy, mitä enemmän vuosia tulee. Ja todellakin välillä tulee kausia, jolloin käsityöt eivät maistu.

  VastaaPoista
 5. Vähän samanlaista vaivaa täälläkin...Mutta ehkä tämä menee ohi

  VastaaPoista
 6. Tauko paikalla, komennettiin armeijassa. Tauko tekee hyvää. Tekeminen kun ei lopu, ei sitten tekemälläkään. Olen omaksunut tavan jaksottaa tekemistä. Ja yksi työ lajiaan ensin loppuun. Eilen sateessa saksin pensaiden oksia. Tänään viimeistelen aloittamani lapasen.

  VastaaPoista