torstai 25. syyskuuta 2014

Kahvipannunmyssy ja miksei teepannullekin

Pitkäaikainen projektini on nyt tehty. Jo viime vuonna pyydettiin tekemään pannunmyssyjä, mutta aina jotain tuli esteeksi.

Nyt kuitenkin sain aikaiseksi kolme pannunmyssyä. Kun ei murukahvipannua enää tarvitse lämmittää niin teepannulle tämä on oiva ratkaisu.


Kuvissa pienenä rekvisiittana äitini maalaamaa posliinia.Materiaalina myssyissa on pellava. Täytteenä paksuvanu tikattuna vuorin kanssa.


Somistepitsi on leveää pellavapitsiä. Todellinen löytö kirpparilta, 6m neljällä eurolla!
10 kommenttia:

 1. Ovatpa kauniita ja tuo pitsi on kerrassaan herkku.

  VastaaPoista
 2. Taas ovat kirpparitavrat onnekkaasti löytäneet oikean osoitteen. Hienot.

  VastaaPoista
 3. Kauniit myssyt ja ihania posliineja. Virosta saa pellavapitsiä edellisesti. Itse ostin myyjäisistä virolaiselta naisetta edullisesti ja hän kertoi ,että siellä on.

  VastaaPoista
 4. Todella kauniita pannumyssyjä, ihanaa tuo pitsi.

  VastaaPoista
 5. Ompa sinulla kauniita posliinitavaroita, taitava äiti ♥ Käyvät hyvin noitten kauniitten pannumyssyjen kanssa. Kyllä minä ainakin käytän pannumyssyä ja sinä olet tehnytkin niin hienoja, että johan nuo käy pöydän koristeesta.

  VastaaPoista
 6. Upeita pannumyssyjä. Noita katsellessa mieleeni tuli ystäväni, joka kaipaili pannumyssyä. Taidanpa ommella sellaisen hänelle joululahjaksi. Äitisi maalaamat kannut ovat toi kauniita.

  VastaaPoista
 7. No just, tämätäti se ei teekään vain yhtä pannumyssyä, vaan heti kättelyssä kolme! Kaikki ovat niin kauniita. Ja tuosta pitsistä riittä vielä vaikka tyynyihin. Ja nuo aiemmat essut ovat maan mainioita.

  VastaaPoista
 8. Kerrassaan ihania pannumyssyjä olet tehnyt ja heti monta yhdeltä istumalta! Ihastuttavia:))

  VastaaPoista
 9. Tosi suloisia :) posliini astiat myös !alkaa teetä tehdä mieli!

  VastaaPoista