maanantai 15. syyskuuta 2014

Uusinnan uusinta

Koskaan ei ole kiva tehdä jo moneen kertaan tehtyjä, näin ajattelen usein. Haluan kokeilla uutta ja nähdä minkälaisia lopputuloksia syntyy. Seikkailla.

Kun sitten pyydetään niin teenhän minä uusintojakin. Näitä omenankukkatyynyjä on tullut tehtyä. Tässä viimeisimmät. Ja jos ihmettelet tuota punaista haalistunutta pöydän alla, niin selvennettäköön, että se on blogiavustaja Karkin auringonottopatja!
Luulen, että pian tulee myös uusintoja. Sattumalta löysin Eurokankaasta hartaasti etsimääni keinonahkaa. Tein talvella mäyräkoiria ja materiaalit loppuivat joka kaupasta, pyytelin monia etsimään. Ja nyt se kangas ihan odotti minua siellä laarissa päällimmäisenä. Mäykkyjähän siitä tulee, kun ehditään.

9 kommenttia:

 1. Suloiset tyynyt. Ihan tulee kevättunnelmat.

  VastaaPoista
 2. Ihania uusintoja! Minä ainakaan en kyllästy tonttuihisi, ovat niin ilmeikkäitä ja lystikkäitä. Jouluhan tulee aina yllättäen, joten tonttutehtaasi ei ole käynnistynyt yhtään liian aikaisin.

  VastaaPoista
 3. Lisää kauniita tyynyjä! Niin hurrrjan ahkera olet ja valmista syntyy!

  VastaaPoista
 4. Kiva katsella taas noita kukkatyynyjä. On ne vaan niin kauniita :)

  VastaaPoista
 5. Kauniit tyynyt , hempeitä kukkia.

  VastaaPoista
 6. Oletkos katsellut kirppareilta. Monesti on keinonahkatakkeja ja -housuja hyvinkin edullisesti. Minun ollessani kirpparilla töissä niitä heiteltiin roskiin kun ei kukaan ostanut.

  VastaaPoista