torstai 7. tammikuuta 2016

Lisää nalleparaatia


Karkkinalle ja lila kaverinsa. Pitkäkarvainen materiaali on melkoista ommeltavaa ja siivottavaa riittää pitkäksi aikaa. Taisin saada nalleannokseni täyteen nyt.


Molemmissa on sama karvakangas eri värisenä. Ostaessani silmät pyöreänä katselin, kun myyjä repi kankaan kuten puuvillan. Eikä mitään haittaa ollut lopputulokseen. Pitkät karvatkin pysyivät kyydissä.Alla olevan pikkunallen tein reilut 10 vuotta sitten. Pikkuruiset niveletkin kaikkiin käpäliin olin laittanut. Nallella ei ole pituutta kun noin 20 cm. Tein silloin monia pieniä ja muistan laskeneeni, että nalleja oli yli 50 kpl. Lopulta päätyivät kaikki jonnekin ullakon kätköihin, kun taloon tullut pentukoira "löysi" tämän apajan.
Pakkanen paukkuu. -27 meillä ja emme todellakaan aio pistää nokkaamme ulos. Toivottavasti auto ei ole jäätynyt paikoilleen. Ja toivon myös, että lähistöllä pellolla vielä eilen seisseet hevoset on viety lämpimään talliin.

8 kommenttia:

 1. Ihanuusnalleja, ihanat ilmeet niillä, tuollaisen kyllä haluaisin kainalokaveriksi! Tuo punainen on niin raikas mansikkasorbetin värinen!

  Meilläkin pakkanen paukkuu, isäntä lähti töihin ja auton mittari näytti -29 astetta. Illalla pitäisi lähteä äitiä katsomaan, en tiedä uskallanko, pelkään että auto hyytyy matkalla. Onneksi loppuviikolle luvattiin lauhtuvaa!

  VastaaPoista
 2. Onneksi on nalleilla pitkäkrvaiset turkit. Tarkenevat näillä pakkasilla! Myös pieni on suloinen.

  VastaaPoista
 3. Sulosia nalleja nämäkin.
  Toivottavasti pollet on tallissa eikä pellolla, hui hirvitys.

  VastaaPoista
 4. Nallesöpöläiset selvinnevät hienosti pakkasesta. Meillä muilla on vähän vaikeampaa. Sulatin pakastimen ja pakasteet ovat vielä parvekkeella odottamassa että pakastin jäähtyy riittävästi. Täytyy hyödyntää kunnon pakkassää.

  VastaaPoista
 5. Lisää ihania nalleja :) Ostin itsekin jotakin keinokarvaa ja samanlailla myyjä repi kankaan. Täälläkin kova pakkanen ja auto on kyllä lujilla. Isäntä pyöräilee kesät talvet töihin ja minä käyn talvisin autolla töissä. Oli huolissaan aamulla, miten pääsen töihin, mutta hyvinhän tuo auto lähti käyntiin. Liisa

  VastaaPoista
 6. Voi kuinka ihania ovat ja tuo pitkäkarva on ihanaaja värit makeita.

  VastaaPoista
 7. Nalletäti on ollut siellä ahkerana taas. Näin pakkasella onkin mukava työstää lämmintä pehmoista materiaalia. Meillä paukkaa -30 astetta ja olen yrittänyt hyödyntää sitä nostelemalla melkein kaikki lankani pihalle. Kyllä nyt saa kaikki mahdolliset tuholaiset kyytiä.

  VastaaPoista