maanantai 21. maaliskuuta 2016

Villiintyneenä muurauslangasta ja vähän tuunaustaMuurauslanka oli villinnyt minutkin. Virkkasin nämä kaksi nallea ja luulenpa, että nivelrikkoiset sormeni ovat nyt sanoneet yhteistyömme irti. Mutta tulihan kokeiltua.


Olisi mielenkiintoista tietää, miten tämmöinen suurvillitys syntyy. Suosio on ollut aivan valtaisaa ja sen kun vaan lisääntyy koko ajan. Langat ovat loppuneet monesta Biltemasta ja nyt ovat innokkaammat löytäneet jo uusiakin myyjiä, Starkki ja Tokmanni mm.


Ja tuunausosastoon. Alla oleva, n. 40 v puutarhakaluston pöytä, mikä palveli jo vanhemmillani, on nyt jatkanut elämäänsä meillä. Maali oli tullut tiensä päähän, joten hioin sen ja maalasin uudelleen mustaksi, kuva yllä. Maalasin ulkokäyttöön soveltuvalla maalilla, mikä kyllä haisi niin kovin, että hajuallerginen oli pyörtyä. Hieno siitä silti tuli.


17 kommenttia:

 1. Ihania nuo nallukat. Tuo muurausnaru kiehtoo minuakin, mutta onneksi täällä maalla sitä ei ole myytävänä.
  Pöytähän ihan kiiltää uudessa maalisaan.
  Oikein iloista pääsiäisen odotusta

  VastaaPoista
 2. Suloiset nallet ja pöytä on kuin uusi, hieno!

  VastaaPoista
 3. Hienot nallet. Meillä on biltema aika lähellä ja mietin käynkö katsomassa löytyykö tuota narua. Toistaiseksi en ole vielä mennyt.En halua hurahtaa enää uusin ideoihin. Vanhojakin materiaaleja on yllin kyllin ;D Mutta koskaan ei tiedä, mitä mieleen tulee...

  VastaaPoista
 4. Suloiset nallukat ja aiemmat kanaset.

  VastaaPoista
 5. Ihanat nuo nallet ja minun pitää kokeilla joskus nallea tehdä. Ihanaa pääsiäisviikkoa sinulle ♥

  VastaaPoista
 6. Suloisia ovat! Olen aivan täpinöissäni, eli innostus on tarkkunut. Biltema on aivan lähellä, Tokmanni vielä lähempänä ja Starkki kotikadun päässä. Jospa niistä vielä löytyisi...

  VastaaPoista
 7. Kerropa vielä, miksi muurauslanka on parempaa kuin tavalliset langat. Hinta, tuntu, paksuus, väri, mikä ihme? Kunnostit pöydän hienoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kvilttaaja, lanka on kiiltävää, 100% nailonia, silti pehmeää ja helposti virkattavaa. Värit ovat juuri muovimaiselle langalle tyypillisiä, eikä niin kovin käytettyjä neon-värejä. Hinta on tosi halpa, 120m 2,89e. Loput onkin sitten joukkon innostusta. Ehkä tässä tärkeimmät.

   Poista
 8. Söpöt nallukat ja kanaset! Kaikkea kivaa voi tylsästä muurauslangastakin saada aikaseksi. Pöytä on todella hieno.

  VastaaPoista
 9. Pöydästä tuli komea, ihan uudenveroinen! Upea kiiltävä, tumma! Ja nuo nallet, että ihailen sun nalleja, kaikkia! Supernättejä!

  VastaaPoista
 10. Radiosta tuli aamulla tuosta villityksestä. Itseäni lähellä on luonnon materiaalit, joten muurarit saa minun osaltani pitää lankansa. Ja enhän minä ole mikään innokas virkkaajakaan! Nallesi ovat kyllä oikeita sydämenmurskaajia! Pöydästä tuli vallan upea!

  VastaaPoista
 11. Johan meilläkin poika uskoi, että mummolle on tuotava muurauslankaa, kun laitoin hänelle kuvan sinun kanoistasi =) Lupasin virkata hänelle mökin ulkopöydälle tapletteja kesäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että pääset virkkaamaan! Ja tuo tabletti-idea on tosi hyvä. Taidanpa tehdä myös.

   Poista
 12. Saapa sillä langalla kivoja juttuja tehtyä, tuo Suden ehdottama ulkotabletit olisi varmaan myös hyvä idea. Täytyy ehdottomasti vinkata tuosta äidilleni, himo virkkaajalle.

  VastaaPoista
 13. Ajatella että rautakaupan materiaalista saa virkattua noin ihania juttuja. Enpä ole ainakaan vielä hurahtanut muurauslankaan. Söpöset nallet.

  VastaaPoista
 14. Nallet on tosi söpöjä! Melkoinen villitys tosiaan tuon muurauslangan kanssa, jos langat loppuvat kaupoista... Tuntuu aika uskomattomalta. Itse en ole vielä muurauslankaa kokeillut eikä ole vielä suunnitelmissakaan.

  VastaaPoista