perjantai 16. joulukuuta 2016

Projekteja

Pitkä pähkäily minkä työn seuraavaksi aloittaisi sai viimein päätöksen. Vaihtoehtona oli pellavapyyhkeet kauniilla kuvioinnilla tai joulutähden virkkaus tai peiton ompelu.........

Tästä se lähtee. Aloitan tänään luomalla loimet mustana. Sitten luonnonvalkoisella ja mustalla ontelokuteella mattoa tekemään. Ohjeen löysin Lankavan ohjepankista.  Ihan perinteikäs ruusukas tuo ei ole ja mietin jospa hieman muuttaisin vielä.
Laitan tähän mallin joulutähdestä, minkä löysin Facebookista. Anteeksi hänelle, kenen malli tämä on, sillä se meni todellakin ohi. Tosi kaunis tähti ja sinne sisään voi laittaa led-valon. Ohje tuli myös mukaan. 

Hyvää viikonloppua ja joulun odotusaikaa!9 kommenttia:

 1. Kaunis sidos tulevassa maton mallissa. Virkattu joulutähti on upea.

  VastaaPoista
 2. Voi vain kuvitella miten kaunis matto tuolla kuviolla tulee,mielenkiinnolla odotellen.Joulutähti on ihanan pitsinen. =) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Entäs se peiton ompelu, kai senkin aloitit ? Kun on monta aloitusta, niin on kiva vaihdella työtä mielialan mukaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sude, juu aloitin peittoa miettimällä värit ja kankaat valmiiksi ja sitten alkoi tökkiä. Tuolla se on kasassa odottamassa aikoja parempia.

   Poista
 4. Ihanaa mattoa aloittelet tuo kuvio on kaunis. Minäkin katselin tuota tähteä ja houkuttaisi tehdä vaan nyt lakko sormet ei kestä.

  VastaaPoista
 5. Hieno matto tulossa ja tähti on tosi kaunis! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Kaunis matto tulossa ja värit tosi hyvät.Tähti on suorastaan ihana ja jos vielä valot laittaa niin vau.Työn iloa sinulle ja hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
 7. Matosta tulee tosi kaunis ja tähti on aivan mahtava.

  VastaaPoista
 8. Matostasi tulee kyllä hieno. Ihana tuo joulutähti.

  VastaaPoista