maanantai 17. huhtikuuta 2017

Mäykkytyynyt

Hyytävä kylmyys esti kaikki suunnitellut pihatyöt. Vähän sain haravoitua toppatakki päällä, eikä edes kuuma tullut. Pääsiäisenä on aina kylmä ja huono sää niin nytkin.

Pitkään olen suunnitellut ompelevani mäyräkoiratyynyjä. Nyt sisällä lämmitellessäni sain työn alkuun. Ja tietysti materiaalina fleece. Se on se minun materiaali.

Tein kaavat ja tilkkutyön tapaan kokosin aplikaation.


 Minusta näissä molemmissa oli tuo muoto tärkein. Yksinkertainen kuva sai oikealla muodolla ilmeet ja heti tunnistettavan koiran.

Kyllä ehdin virkatakin, vaikka käsi ei tykkää yhtään, Teki niin mieli tehdä jotain kivaa uutta ja siitä sitten myöhemmin.


12 kommenttia:

 1. Onpa tosiaankin ihanat mäyristyynyt! Olin eilen pihahommissa, oli melkein lämmin tuulensuojassa, tuuli vain oli jäätävän kylmää...hiukan perkasin kukkamaata, routa oli sopivasti nostanut rikat :D jotain hyvää siis pakkasestakin! Toivottavasti ilma alkaa hiljalleen lämpiämään!

  Kaunista 2. Pääsiäispäivää ja rapsutukset Karkille!

  VastaaPoista
 2. Tosi kivat! Kylmää täälläkin, ei ole pihatöihin tarvinnut paljon haaveilla. Napakka tuuli järven suunnalta teki haravoinnin mahdottomaksi, mutta onhan ollut aikaa ommella!

  VastaaPoista
 3. Tosi suloisia mäyräkoiratyynyjä. Olet taitava kuvaamaan eläimiä, minulta ei onnistuisi ainakaan ilman mallia. Meillä on vielä niin paljon lunta, että en ole edes suunnitellut pihatöitä. Lumikenkäkävelyäkin voi vielä harrastaa.

  VastaaPoista
 4. Onpa aidon ja kivan näköiset tyynyt!
  Täällä on vielä lunta ja jäätä nurmikolla, eikä lämmintä ole luvassa vielä pariin viikkoon.
  Vielä kerkiää ommella siihen asti:)

  VastaaPoista
 5. Suunnittelitko ihan itse nuo mäyräkoirakuvat? Ovet hyvin ilmeikkäitä. Fleecestä on helppo tehdä, mutta siinä on varjopuoli eli pesussa siitä irtoaa veteen pieniä sulamattomia hiukkasia, jotka päätyvät vesieläimiin. Muoviahan se on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuva oli apuna, ja siitä muokkasin muodon ja ilmeet.

   Poista
 6. Kylläpäs ovat hauskoja. Tykkään enemmän tuosta isompipäisestä, se selvästi kutsuu leikkimään kanssaan. Hyvin on nuoren koiran luonne esillä ♥ Toinen on sitten vanhempi koira, vähän rauhallisempi jo luonteeltaan.♥

  VastaaPoista
 7. Ihku ihanat tyynyt , kyllä niistä oikean Mäykkyläisen tunnistaa. Tykkään hörökorvaisesta , on niin leikkiin haastava ilme ja nuoruuden iloa.

  VastaaPoista
 8. Eipä tässä voi kuin ihailla noita sinun monipuolisia taitoja! Tyynyt ovat kertakaikkisen upeat!

  VastaaPoista
 9. Ihanat tyynyt.Kyllä noista mäyriksen tunnistaa hyvin.Sinä olet tosi taitava ;)

  VastaaPoista
 10. Ihanat mäyristyynyt kertakaikkiaan. Ihailtavaa taitoa!!!

  VastaaPoista